Sayfa 628/721 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678 ... SonSon
Arama sonucu : 5765 madde; 5,017 - 5,024 arası.

Konu: Madam Despina

Pddd 10 15 fk 30 40 50 olan hisseler var. 3fk 060 pddd isbankasini kim açığa satacak he borsanın bu değerinin makro karşılığı var mi yok bizde ana paramızı aldik kalan karla devam ediyoruz ismen anhayat ağırlıklı ikiside bu sene super kar yazacaklar Seneyede iyi temettü verecekler. 3 te bir e yakın kumara kent acsel link var. Yıllardır tuttuğum psdtc ve algyo var 3 lira 7 lira maliyet

2 kilo domat aldim 1 kilo salatalık valla tartiyom emek çok olunca ama yapabiliyormuşum bu işi de ona inandım şimdi bir dönüm yer yeter bana ariyorum

2.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Pddd 10 15 fk 30 40 50 olan hisseler var. 3fk 060 pddd isbankasini kim açığa satacak he borsanın bu değerinin makro karşılığı var mi yok bizde ana paramızı aldik kalan karla devam ediyoruz ismen anhayat ağırlıklı ikiside bu sene super kar yazacaklar Seneyede iyi temettü verecekler. 3 te bir e yakın kumara kent acsel link var. Yıllardır tuttuğum psdtc ve algyo var 3 lira 7 lira maliyet

2 kilo domat aldim 1 kilo salatalık valla tartiyom emek çok olunca ama yapabiliyormuşum bu işi de ona inandım şimdi bir dönüm yer yeter bana ariyorum

"Açığa satış meselesi nedeniyle seçici olmakta yarar var" derken genel geçer konuşmuştum. Özelde bankalar için değil.
    Yine de bir başka bakış açısıyla, sön yükselişe hâla bankaların yeterince katılamadığını düşünürsek...
    Bu işlerin öyle sadece FK, PD/DD gibi düz hesaplarla yürümediğini çıkartmak mümkün.

Mahsulün bereketli olsun hocam.
    Benim henüz sadece biber, salatalık, roka, semizotu vb yenebilecek mahsül verdi. Bekliyoruz bakalım.
    Domatesleri bekliyoruz bakalım.
    https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

3. Kolay gelsin hocam mahsüllerin bereketli olsun inşallah.
    Arada vakit bulursan liste yayınlasan yorum falan yaparız vakit geçirmek için.

4.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Kolay gelsin hocam mahsüllerin bereketli olsun inşallah.
    Arada vakit bulursan liste yayınlasan yorum falan yaparız vakit geçirmek için.
    Bu akşam Aylık kapanış var usta. Hele bir kapanışları görelim... Akşama yazar, çizeriz inşallah.
    https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Hocam seninkiler ata tohumudur benimkiler hibrit ama yinede hiç ilaçsız mis gibi kokuyor hafif ekşimsi tadı muhteşem valla dalda en az 4 5 kilo daha var toplamda 10 tane sırık domates

Sende afiyetle ye

7.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku

joe brezilya borsasında x bankasını çok ucuz bulur gider onu alır , burada iş c yi shortlar ... bu işler karışık işler... tekil sonuç çıkarımının bağlamsallığı ile süreç işleyişi hakkında fikir oluşturulmamalı...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

8.  Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Bu akşam Aylık kapanış var usta. Hele bir kapanışları görelim... Akşama yazar, çizeriz inşallah.

Tamamdır usta bu garan en azından kesikli çizgiye 9.10 gitmesi lazım akşam inceleyelim.

Sayfa 628/721 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •