Sayfa 628/1011 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 5,017 - 5,024 arası.

Konu: Viop XLVI

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    O zaman bu adamlar neden iimdiden zam yapmaya başladılar. Önden mi yüklüyorlar
    “Neo-klasik ekonomi düşüncesinden epistemolojik bir kopuşu temsil eden heterodoks yaklaşım günümüzde giderek ön plana çıkan davranışsal ekonomi ve nöro ekonomiyle daha fazla önem kazanmaktadır. Yani şair burda demiş ki davranışsal ekonomi önemini vurgulayarak Ben 50artirdim sende 50artir arada bir 50 daha geçir demiş. Kör sağiri sağır topali kim kimi tutarsa yeni ekonomi modeli.

2. Üst akıldan veya başka şeylerden akıl alıyorlar, bildiğimiz akıl mantık düzenine ters hareketler var. Duvardan gelen sesler ile ekonomi yönetiminde anlaşamıyoruz.

Zamanında birikim yapmış olanların birikimleri eritiliyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. İnsanlar döviz stokladı, büyük bir el hareketlendirmedikçe dövizde hareket zor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Shortçular için son 9 iş günü...Eğer o gap dolmazsa son 30 vadedir bir ilk olacak.Elipsi kastediyorum.. vobda ;4300

BIST100 DE 4.100 GİBİ OLUR..

Artık bundan sonra olmaz... 6 iş günü kaldı.Demek bu sefer dolmayacak..o zaman gogogogo

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İnsanlar döviz stokladı, büyük bir el hareketlendirmedikçe dövizde hareket zor.
    MB rezervi seçim öncesi için dolduruluyor. Bakalım nereye kadar basacaklar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Vadeli taş gibi.100 kaplan gücü.ABD çökerken bile neredeyse takmadı.

7. Önceki gün SMS geldi TürkTelekom olarak 4440375 dışında arayanlara itibar etmeyiniz şeklinde.

Gün içi 0555 li numaradan Telekom'dan arıyoruz dediler, konuşmayı sonlandırdım, sonra Türktelekom'dan SMS geldi, arayan bizdik diye.

Özel şirketlerde koordinasyon daha fazla oluyor.

8. Pair trade çoğaldı diye mesaj vardı, bu geride kaldı diye aldığın elinde kalıyor.

Büyük traderlar da artık genel piyasa riski almak istemiyor olabilir.

Sayfa 628/1011 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •