Sayfa 629/1002 İlkİlk ... 129529579619627628629630631639679729 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 5,025 - 5,032 arası.

Konu: Viop - XVI

1. Merkez'in brüt döviz rezervleri 5.8 milyar dolar düştü
    Merkez Bankası'nın brüt döviz rezervleri geçen hafta 5.8 milyar dolar düşerek 58.2 milyar dolara indi...

son 14 yılın en düşük rakamıymış...

damatın doları 6 lirada tutmak için yaptığı satışlar yabancının ekmeğine yağ sürdü...

yıl başından bu yana net çıkış devam ediyor...

suyun dibi gözükmye başladı...

Turizm geliriri 40 milyar dolar bekleniyordu 2020 için yalan oldu...

İhracat beklentiside rekor yılı olacak diyorlardı oda yalan oldu...

Allah sonumuzu hayır etsin...

Uçmayan uçak için iga ya

geçilmeyen köprü için ica ya bi tonda para ödenecek...

Rezervler böyle günler için tutulur...

Merkezin ihtiyat akçesini yediler...

Yetmedi işsizlik fonundaki parayı yediler...

Son merkezin rezervleri var onları yiyorlar...

Kukla bir merkez başkanı olduğu için onunda bitmesi çok sürmez...

Neden merkez başkanı bağımsız olması gerektiğinin en güzel örneği...

Son olarak o kadar kampanyalar paralar toplandı edildi....

1.5 milyar tl civarıydı...

O toplanan para Osmangazi köprüsünün taahüt edilen yıllık geçiş ücretinin yarısını bile karşılamıyor...

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Haber degeri gormemis anlasilan

Ibrahim Kalin

s-400 meselesi: s-400, f-35 konusunda bir değişiklik yok. buralarda bir geri adım söz konusu değil.

imf meselesi: türkiye'nin imf'ye gitmesi yardım alması gibi bir durum söz konusu değil. bundan sonra da böyle bir şey gündeme gelmeyecek.
    Bulamadım haberi demekki çok önemsenmemiş. Şu anda piyasa olaylara gönül gözüyle bakıyor. Şahsen idlip olayından sonra s-400’lerin benim için bir anlamı kalmadı. Korona sonrası dünya bizim için daha zor olacak.
    Suriye’deki göçmenler konusu kapandı. Avrupadan artık para gelmez. Rusya’da para azalacağı için konuyu kapatmak isteyecek. Mısır sürekli silah satın alıyor. Hem libya hem akdenizde karşılacağız. Doğu akdenizdeki gündemi avrupa birliğinin yeni durumu belirleyecek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3. Ortadoğu borsalarında da yüzde 2,5 lara varan ralli var bugün ... Bu hafta 106 bin direncine hızlı atak görecepimizi düşünüyorum. Piyasaları corona arkasından gelecek ekonomik çöküş hikayeleri meşgul etmeye devam edecektir

4.  Alıntı Originally Posted by emir77 Yazıyı Oku
    Bu sonsuz para düzeni gerçekten sonsuza kadar sürdürülebilir mi? Yoksa zaman kazandırıp sonra sistem of mu olur tamamen?
    İçinde yaşadığımız süreçte virüse çare bulunup yarattığı ekonomik tahribat giderilene kadar en azından borsalar ralli yapmaya devam eder.. Fed in bastığı paralar ile reel ekonominin desteklenmesini bekleyenler daha çok bekler.. İşler düzelmeye başladıpında önce para basma durdurulur sonra faiz artırımları başlar borsada hisselerde devir teslim olunur.. Viop özelinde yüzde 90 lık kesimin short, spot piyasada yüzde 80 lik kesimin nakitte olacağı bi süreçtir bu.. 7 8 ay süreceğini düşünüyorum geçmiş tecrübelerime dayanarak..her seferinde hikaye farklıdır hiç bi şey eskisi gibi olmayacaktır ama herşey kaldığı yerden devam eder..

5.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    Sayın abcd, maalesef hükümetin bir konudaki yorumuna asla ama asla güven olmuyor.

Bronson olayı rezilliği daniskasiydi

Suriye operasyonu sırasında ABD heyeti gelince bizimkisi gorusmeyecegim diyince tamamen kapatacağım pozisyonu 1/2 kapatmıştım ama gece olanlar malum...

Güven herşeydir ama maalesef hiç yok ...
    Katılıyorum. 2 gün once bir arkadaş, baskan tam tersini yapsa ve imf ile anlaşsa, sonra "sor bi kere niye yaptim" dese; bu halk yine alkislar dedi ve ben de katıldım.
    Bunlar sadece bilgi, kritik hafta oncesi, aklımızin bir yerinde bulunsun. yazi da gelebilir, tura da..
    Bence kritik hafta, çünkü dipten verilen tepki bu hafta son bulabilir.

Yukarda yazdıklarım hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir

6. Sayın Sercann Ortadoğu borsalarını izlediğiniz web linki verebilirmisiniz.Teşekkürler

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. İbrahim Kalın Cnn'de şuan.

8. Sabah merkez medyada yanki bulabilir demiştim20200412_102554.jpg

Yukarda yazdıklarım hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir

Sayfa 629/1002 İlkİlk ... 129529579619627628629630631639679729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •