Sayfa 628/1002 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 5,017 - 5,024 arası.

Konu: Viop - XVI

Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    It's not the time to take off #MASK! China's top medical expert Zhong Nanshan said Sun morning that #China has entered the second phase of #COVID19 outbreak while some other nations are still at phase I, which means high possiblities for human-to-human transmission.

https://twitter.com/globaltimesnews/...54317929656321

''Yollar uzun memleket şartları çetin''
    Tayfun Talipoğlu'nu rahmetle anıyorum.
    2 ci faz......Dünyamızı tehdit ediyor...
    #SARS-CoV-2, the virus that causes #COVID-19 is 3.2 times more infectious than #SARS, said HK researchers. SARS-CoV-2 can also infect the immune system so that certain infected persons won't display symptoms, according to media reports.

#SARS -CoV-2, yol açan virüs #COVID -19 den 3.2 kat daha bulaşıcıdır #SARS HK araştırmacılar söyledi. Medya raporlarına göre, SARS-CoV-2 de bağışıklık sistemini enfekte edebilir, böylece bazı enfekte kişiler semptom göstermez.

https://twitter.com/globaltimesnews/...61769643278336

2. Arkadasin mesaji üzerine gordum. kendisine tesekkur ederim. ibrahim kalinin açıklamaları önemli. kendisi cumhurbaşkanligi sözcüsü ve yanar döner bir adam değil.

"S-400, F-35 konusunda bir değişiklik yok. Buralarda bir geri adım söz konusu değil. Ama herkesin önceliği şuan bu salgın.

Türkiye'nin IMF'ye gitmesi yardım alması gibi bir durum söz konusu değil. Bundan sonrada böyle bir şey gündeme gelmeyecek. İleriye dönük bu küresel daralmadan herkes bir şekilde etkilenecek. Tabiki büyükler daha büyük kaybecek diğer ülkelerde kendi oranlarında etkilenecekler. Türk ekonomisinin bünyesi sağlam olduğu için şu süreç içerisindeki kayıplarımızı çok kısa sürede telafi edeceğimize ben inanıyorum. "

http://m.haber7.com/guncel/haber/296...en-talep-geldi

Ropörtaj dun saat 16.30 daki programda verilmiş. bugun merkez medyada haber olabilir ve piyasalara yarin etki edebilir. Ama medyada yer bulmazsa bile bu haftaki kritik imf bahar toplantilari oncesi, iktidarın bakis acisinin teyidini almsis olduk.
    A plani olan fed ile takas anlasmasi acisindan da s400 aciklamalari umut vadetmedi.

Yukarda yazdıklarım hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir

3. En son babalar duyar diye dizi vardı .

Bu da o hesap en son ky duyar yani iş işten geçtikten sonra .

Siz inanıyor musunuz peki direk bir şey hiç açıkladıklarını hiç düşündünüz mü acaba

4.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Ben İlyada destanını bitirdim gayet güzeldi...
    Yılmaz Özdil in Mustafa Kemal kitabına başladım, o da gayet güzel..
    Boş vakit olunca insan kendine gelişimine rahat vakit ayırıyor bunu anladım.. eskilerin daha bilgin, daha kabiliyetli olmasına şaşmamalı..
    Bir kitaba 2500 TL veren ender kişilerden misiniz?

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    Sayın abcd, maalesef hükümetin bir konudaki yorumuna asla ama asla güven olmuyor.

Bronson olayı rezilliği daniskasiydi

Suriye operasyonu sırasında ABD heyeti gelince bizimkisi gorusmeyecegim diyince tamamen kapatacağım pozisyonu 1/2 kapatmıştım ama gece olanlar malum...

Güven herşeydir ama maalesef hiç yok ...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

7.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    Sayın abcd, maalesef hükümetin bir konudaki yorumuna asla ama asla güven olmuyor.

Bronson olayı rezilliği daniskasiydi

Suriye operasyonu sırasında ABD heyeti gelince bizimkisi gorusmeyecegim diyince tamamen kapatacağım pozisyonu 1/2 kapatmıştım ama gece olanlar malum...

Güven herşeydir ama maalesef hiç yok ...
    That is true

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Pazartesi yurtdışı piyasası açık mı yoksa paskalya devam mı?

MI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 628/1002 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •