Arka sokakta 2 AVM orasý kýrmýzý sadece .
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Arka sokakta 2 AVM orasý kýrmýzý sadece .
bakanýn biri virüslü olanlarý toplamaya çalýþýyor... diðeri yaymaya...
En çok marketlerden yayýlýyormuþ þu anda
ÜYELÝK : KASIM 2006
umarým bu salgýn sürecinde bu kanal istanbul saçmalýðýný destekleyen akapeliler in gözü açýlmýþtr biraz..
kanal istanbul bir emlak projesi.. 6-7 yýldýr arap ülkelerinde reklamlarý var.. zaten kanalýn her iki tarafý baþtan aþaðý emlak.. 2-3 milyon ek nufus ile.. ve ayrýca karþýdan karþýya geçmek için 10 tane köprü yapacaklar!!.. ne kadar aptalca bir proje aslýnda ama halkýn bir kýsmý ne yazýk ki bunlarý icraat sanýyor..
þimdi.. umarým halk istanbulun nufusunun artmasý deðil azalmasý gerektiðini anlamýþtýr.. bize yuksek gökdelenler veya dar sokaklar üstü üste yaþayan insanlar deðil geniþ yeþil alanlar ve geniþ caddeler lazým..
her yeri beton yaparsan deprem, salgýn gibi durumlarda o beton yýgýnlarýnýn arasýnda kalýrsýn ve nefes alamaszýn.. hatta belki yardým bile alamazsýn yardýmýn gelmesi imkansýz olacaðý için..
o nedenle.. yalanlara hayýr diyin ve temel insan ihtiyaçlarýný kendiniz ve aileniz için birinci önceliðe taþýyýn: yeþil alan, temiz hava, yürünebilir ve yaþanabilir þehirler..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Merhaba,
Forumlara yazmayacaðým diyerek ayrýldým. Düþüncemde deðiþiklik yok. Sadece sosyal sorumluluk gereði tek mesaj için döndüm. Yazýp gideceðim.
Þu anda bir yerde (ki en izole birkaç yerden biridir) bir hastaneden son durumu yazayým ki herkes olayýn ciddiyetini anlasýn.
Düne kadar negatif sonuç veren antikor testleri ve kitlerden sonra en son gelen kitler kullanýlarak yapýlan testler sonucunda, BÝR GÜNDE covid-19 positif sayýsý %55 arttý. Sadece bir günde.
Durum çok ciddi. Uç derecede ciddi.
Bu mesajý ciddiye alýn.
Ciddiye alýn. Ciddiye alýn.
Hoþçakalýn.
Ýnsanlar hafta içi çalýþýyor hafta sonu alýþveriþ yapýyor. Bende bu döneme kadar öyle davranýyordum. Niye insanlarý anlamamakta ýsrar ediyorsunuz çözemiyorum.
Eðer insanlar 2 günlük yasak için 90 yumurta alýyorsa siz iletiþimi yönetemiyorsunuz demektir. Bende kendi adýma dün akþamki olaylardan ders çýkardým.
Atatürkten yola çýkarak konuyu baðlayayým. Hükümet seçim kazanýrken bu halkla kazandý. Bu virüsle mücadele edilecekse yine bu halkla bu þartlarla mücadele edecek. Þikayet etme insanlarý suçlama lüksü yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Bu saatten sonra yapýlacak olan yasaðý iki haftaya kadar uzatmak ama yapmazlar.
Dün gece enfekte olanlar yasak bitimi ile birlikte baþkalarýný enfekte etmeye baþlayacak.
Bir kiþinin de beþ altý kiþiyi enfekte etme durumu var iken nasýl olacak bu iþler?
G008 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaþif kozinoðlu...
Yer Ýmleri