bazen dünyadaki elektronik cihazların frekansları manyetik alanlar sebebi ile , ufoların sistemlerinde arıza olur o sebeple düşerler... ayriyetten sadece usa değil bizim ülkemizde bile yere iniş yapan ufolar olmuştur...
en azından ben 1985 yılında tepemde ne gördüğümü çok iyi hatırlıyorum halen.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
hocaammmm
gelişmiş olduğunu nereden biliyorsun ??
belki maymunlardan daha ilkel bir çoğu
gelişmiş olanlarda ise. uzay mekiğinin düşmesi herşeye bağlı olabülü
iki kaptan gemideki hostes için kıskançlık krizine girmiş olabilir mesela.
senindi benimdi senindi benimdi..
al sana ışın silahı...
şırraaaakkkk gemi düştümü tokata...
![]()
Akla mantığa uygun söylediklerin sn EMLAK dostum.(hatun kavgasıdır kesin)
Zaten uzaylılara inanmıyorum demedim.
Sen dersen inanırım.Amerikalılar derse inanmam o anlamda
Saygılar.
Siz derseniz size de inanırım.Sorgulamam bile .
Benim inancım Amerika'lılara yok .Onlara itimat edemiyorum
Saygılar
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Ben seni çok iyi anlıyorum emlak, benimde hayal gücüm sınırsız ama kötü düşünerek dünyaya negatif enerji vermek istemem
Bir gün uzaylıların dünyaya geliceğini hatta büyük kaosların yaşanacağını düşünüyorum ama öncesinde insanların uzayda yerleşim yeri yapmaları ve büyük uzay gemileri inşaa etmelerini gerekiyor, o yüzden daha var senin senaryonun gerçekleşmesine![]()
Hamdım Piştim Yandım
insanlar maymundan geliyorsa şimdiki maymunlar neden insan olmuyor ? bu soru nobel aldı ... heh işte bunun gibi bi de şu var;
madem teknik analiz çalışıyor o halde ne pokuma stop-loss koyuyorsun ?
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
1- defalarca defalarca yazdım..alıntıladım...max. 7.200 den sonra 1500-2.000 puanlık düşüş bekliyorum diye...17 haziran da yazdım..26 haz. yazdım...
ve bunu yazarken 5200 den 7.000 e yükseliş sonra düşüş..dedim..bu günkü mesajlarda bile var..
2- bunu yazarken. temmuzun son 10 günü dikkat..zamansallıkta var dedim...
-
40 gün önce yazılmış olan mesaj varken caho denilen adam; bu gün bunları söylüyor...Hatta 5600 deyken (alıntıladım) düşüş olacak dedi(orta vade)..yani 5200 den 6800 e gelinceye kadar 2-3 kere ÇÖKÜŞ dedi..elbette bir gün tutacak...
Bu ralli boyunca 3-4 kere çöküş diyen birisini alkışlamak doğru değil.Her gün öleceğim dersen bir gün tutar....ne arguman var ne teknik..
Yazılar ortada CİDDEN MESAJLAR OKUNMUYOR DEMEK...hala bana bundan sonra ne olacak diyorsun..7200 stoploss olmak üzere agresif short açacağımı defalarca söyledim..bunu 40 gün önce de söyledim..artık bu konuda konuşmayacağım...
vay anasına ya...
Yer İmleri