Sayfa 629/1005 İlkİlk ... 129529579619627628629630631639679729 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 5,025 - 5,032 arası.

Konu: Viop LII

1. Uzaylı nasıl görünecek o önemli.

Her yalan gerçek sensin, gelirse dert senden gelsin...
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Uzaylıların olduğuna inanan arkadaşlara saygım var .
    Belkide gerçekden varlar benim inanmadığım demeç veren Aerikalılar . Amerikalıların demeçlerine ,sözlerine inanmıyorum.

Misal buraya kadar fersah fersah uzakdan gelecek gelişmiş teknolojileri olan 12 uzay aracı nasıl olurda düşer ?
    Amerikalı yetkililer gizliyormuş eyvalalh.Bu uzay araçları hep Amerika'ya mı düşer * glasnost politikası olan başka ülkelere düşmez mi ? şöyle sürmanşetden haber yapacak bulanın selfie çektireceği ?

Kaza kırım raporunu görmem lazım
    bazen dünyadaki elektronik cihazların frekansları manyetik alanlar sebebi ile , ufoların sistemlerinde arıza olur o sebeple düşerler... ayriyetten sadece usa değil bizim ülkemizde bile yere iniş yapan ufolar olmuştur...
    en azından ben 1985 yılında tepemde ne gördüğümü çok iyi hatırlıyorum halen.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Uzaylıların olduğuna inanan arkadaşlara saygım var .
    Belkide gerçekden varlar benim inanmadığım demeç veren Aerikalılar . Amerikalıların demeçlerine ,sözlerine inanmıyorum.

Misal buraya kadar fersah fersah uzakdan gelecek gelişmiş teknolojileri olan 12 uzay aracı nasıl olurda düşer ?
    Amerikalı yetkililer gizliyormuş eyvallah.Bu uzay araçları hep mi Amerika'ya düşer ? Glasnost politikası olan başka ülkelere düşmez mi ? şöyle sürmanşetden haber yapacak bulanın selfie çektireceği ?

Kaza kırım raporunu görmem lazım
    hocaammmm

gelişmiş olduğunu nereden biliyorsun ??

belki maymunlardan daha ilkel bir çoğu

gelişmiş olanlarda ise. uzay mekiğinin düşmesi herşeye bağlı olabülü

iki kaptan gemideki hostes için kıskançlık krizine girmiş olabilir mesela.

senindi benimdi senindi benimdi..

al sana ışın silahı...

şırraaaakkkk gemi düştümü tokata...

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    hocaammmm

gelişmiş olduğunu nereden biliyorsun ??

belki maymunlardan daha ilkel bir çoğu

gelişmiş olanlarda ise. uzay mekiğinin düşmesi herşeye bağlı olabülü

iki kaptan gemideki hostes için kıskançlık krizine girmiş olabilir mesela.

senindi benimdi senindi benimdi..

al sana ışın silahı...

Akla mantığa uygun söylediklerin sn EMLAK dostum.(hatun kavgasıdır kesin)
    Zaten uzaylılara inanmıyorum demedim.
    Sen dersen inanırım.Amerikalılar derse inanmam o anlamda

Saygılar.

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    bazen dünyadaki elektronik cihazların frekansları manyetik alanlar sebebi ile , ufoların sistemlerinde arıza olur o sebeple düşerler... ayriyetten sadece usa değil bizim ülkemizde bile yere iniş yapan ufolar olmuştur...
    en azından ben 1985 yılında tepemde ne gördüğümü çok iyi hatırlıyorum halen.
    Siz derseniz size de inanırım.Sorgulamam bile .
    Benim inancım Amerika'lılara yok .Onlara itimat edemiyorum

Saygılar
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5. Ben seni çok iyi anlıyorum emlak, benimde hayal gücüm sınırsız ama kötü düşünerek dünyaya negatif enerji vermek istemem
    Bir gün uzaylıların dünyaya geliceğini hatta büyük kaosların yaşanacağını düşünüyorum ama öncesinde insanların uzayda yerleşim yeri yapmaları ve büyük uzay gemileri inşaa etmelerini gerekiyor, o yüzden daha var senin senaryonun gerçekleşmesine
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    insanlar maymundan geliyorsa şimdiki maymunlar neden insan olmuyor ? bu soru nobel aldı ... heh işte bunun gibi bi de şu var;

madem teknik analiz çalışıyor o halde ne pokuma stop-loss koyuyorsun ?
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Arkadaş yaptı ortavadeli bi analiz,ister beğenirsin ister beğenmezsin, zirve buraları dedi 5500 e düzeltme beklediğini belirtti,tutar tutmaz hep beraber yaşayarak görücez, bu kısır döngü neden abka abi
    Varsa senin de ortavadeli bir yorumun seve seve okuruz ama tutup 5500 deki yorumlarını göstertip durma, tamam bildin bundan sonrası için varsa yeni bi analezin okuyalım
    1- defalarca defalarca yazdım..alıntıladım...max. 7.200 den sonra 1500-2.000 puanlık düşüş bekliyorum diye...17 haziran da yazdım..26 haz. yazdım...

ve bunu yazarken 5200 den 7.000 e yükseliş sonra düşüş..dedim..bu günkü mesajlarda bile var..

2- bunu yazarken. temmuzun son 10 günü dikkat..zamansallıkta var dedim...
    -

40 gün önce yazılmış olan mesaj varken caho denilen adam; bu gün bunları söylüyor...Hatta 5600 deyken (alıntıladım) düşüş olacak dedi(orta vade)..yani 5200 den 6800 e gelinceye kadar 2-3 kere ÇÖKÜŞ dedi..elbette bir gün tutacak...

Bu ralli boyunca 3-4 kere çöküş diyen birisini alkışlamak doğru değil.Her gün öleceğim dersen bir gün tutar....ne arguman var ne teknik..

Yazılar ortada CİDDEN MESAJLAR OKUNMUYOR DEMEK...hala bana bundan sonra ne olacak diyorsun..7200 stoploss olmak üzere agresif short açacağımı defalarca söyledim..bunu 40 gün önce de söyledim..artık bu konuda konuşmayacağım...

vay anasına ya...

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben seni çok iyi anlıyorum emlak, benimde hayal gücüm sınırsız ama kötü düşünerek dünyaya negatif enerji vermek istemem
    Bir gün uzaylıların dünyaya geliceğini hatta büyük kaosların yaşanacağını düşünüyorum ama öncesinde insanların uzayda yerleşim yeri yapmaları ve büyük uzay gemileri inşaa etmelerini gerekiyor, o yüzden daha var senin senaryonun gerçekleşmesine
    kötü düşenecek birşey yok

eğleniyoruz işte ne güzel.

cinlerden korkmuyorum uzaylıdan mı korkacam yaw

Sayfa 629/1005 İlkİlk ... 129529579619627628629630631639679729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •