Sayfa 629/1005 İlkİlk ... 129529579619627628629630631639679729 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 5,025 - 5,032 arası.

Konu: Viop LXV

1. en kötü piyasa maalesef. net bir trend yok, dar bantta top çevirmece. 3-5 puana dönen robotlar
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Çöküş dönemi.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3. sen de farklı değisinki dayu, hep çıkacak kaçacak uçacak, bakakalacaz diye emme getmiyor..
    anladık maldasın ve anladık belki maliyeti düşürdün ..umuduna saygı duyuyorum..

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    karaduman dayu bu yazdıklarını word dosyasına kaydet, saatte bir gelip yapıştır. hep aynı şeyler zaten.

sana zahmet olmasın her seferinde.

bence çok kişi diplerde malı teslim edip sonra arkasından bakacak. ortam çok müsait.
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

altın ons tansiyonu artı......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

5. Endeksle bu kagitlarin ne alakasi var? Eskiden varyo vardi birden yirmiye bir ayda cikardi sonra da inerdi. Metro grubu keza oyle.. bu saçma analizlerin bunlarla ne alakası var. Nealacaksin onu soyle. Varsay ki 8600 endeks ditas kac olacak ki sen alacaksin? Buradaki adamlar Thy peşinde froto kac olmali onlarla piyasayi tahmin etmeye calisirken senin kriterin ditas mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu ülkede Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünde memur olan ve hukuk mezunu olmayan Kadir Özkaya

Anayasa Mahkemesi Başkanı seçildi!

ÜLKENin hali bu..

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    sen de farklı değisinki dayu, hep çıkacak kaçacak uçacak, bakakalacaz diye emme getmiyor..
    anladık maldasın ve anladık belki maliyeti düşürdün ..umuduna saygı duyuyorum..
    geçen de düşecek yazmıştım. ertesi gün çakılmıştı.

piyasa ne derse o.
    audentes Fortuna iuvat

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Gedik diye bi kaat vardı geçen ay 9 tl den bi arkadaş al dediydi bende kaat maat almam, ben ne alırsam düşüyü dedim di. Şindi baktım kaat 2 ye katlamış hergün tavan tavan gidiyor
    Yani demem o ki
    Malı götüren götürüyü, günlük yevmiyeleri Ayasofya ya bırakma birazda sen götür
    Gedik bugün de tavan
    Ayasofya abi yine götürdü hamuduyla paraları, birde ekstreyi ayhan başgana atmıştır
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 629/1005 İlkİlk ... 129529579619627628629630631639679729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •