Sayfa 63/618 İlkİlk ... 1353616263646573113163563 ... SonSon
Arama sonucu : 4938 madde; 497 - 504 arası.

Konu: PGSUS - Pegasus

1. Bilanco gelsede hisse biraz daha rahatlasa bari,tabi guzel gelirse insallah

2.  Alıntı Originally Posted by tornacı Yazıyı Oku
    Bilanco gelsede hisse biraz daha rahatlasa bari,tabi guzel gelirse insallah
    Bilanco beklenenden yüksek gelirse hiç şaşırmamak lazım ortak.Ama spek napar ...?Bunu bilmek zor.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Tesekkurler sayın aga,bende sizin gibi dusunuyorum,iyi tatiller herkese

4.  Alıntı Originally Posted by aga01 Yazıyı Oku
    Ustad sen niye taktin bunlara bu kadar.Bosver herkes fikrini söylesin.Seni pegi 38 lirayken de okuyordum.Bu kadar agresif değildin.Topik açtın orda da takip ettin.Nolduysa kapattın orayı.
    Neyse kagitla ilgili fikrimi belirtmiştim zaten.Sen haftaya Ronaldoyu ilk 11 de al sahaya.Merily teyze 2 gundur topluyor bakalım.Nerde satima geçecek.Sahsi fikirlerim olup yatırım tavsiyesi içermemektedir.Herkese iyi tatiller.Gidip ailemizle vakit geçirelim biraz.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sn. aga01 ben hisse.net 'in en eskilerindenim ... hisse.net'i aralıksız takip ederim bu kadar senedir... neyin ne olduğunu çok çok iyi biliyorum ... fikir beyan etmenin ne demek olduğunu çok çok iyi biliyorum... beni bilen zaten bunca yıldır biliyor ... gerçek adımı soyadımı, nereli olduğumu, nerede yaşadığım, annemin babamın kim olduğunu, hayat hikayemi bile başlıklarda açıkça paylaşmış bir üyeyim ben... trollerle işim uzun... saldırılarını ve kim olduklarını çok iyi biliyorum... benimle uğraşan trollerle işim daha uzun... zamanım bol... hepsine cevap verilecek onlar deliklerinden çıktıkça...

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

5. Pazartesi 22.50 nin ustune atmasiyla su dusus trendi kirilacak insallah. Bilanco beklentiisyle bu hafta kendisine yakisan yerlere dogru yol almaya baslar umarim. Petrol fiyatlarinin 72 dolara kadar dusmesi buyuk bir sans oldu bizim icin...

6. Sayın scrat bir haftalik hedef neresi acaba, teşekkürler

7.  Alıntı Originally Posted by tornacı Yazıyı Oku
    Sayın scrat bir haftalik hedef neresi acaba, teşekkürler
    Ben teknikci degilim sayin tornaci. Ama 24-25 araligina dogru bir hamle yapmasi sevindirir bizi. Bilanco ve trafik verileri ile, dusen petrol fiyatlariyla hareketli bir hafta bizi bekliyor...

blanço ne zaman gelecek.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 63/618 İlkİlk ... 1353616263646573113163563 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •