Sayfa 63/721 İlkİlk ... 1353616263646573113163563 ... SonSon
Arama sonucu : 5765 madde; 497 - 504 arası.

Konu: Madam Despina

1. Ama aklının idaresini birilerine emanet eder ve sömürüye evet derse.... [emoji6]

Andre Gide der ki :
    “Akıllı bir insanın dünyası, bütün dünyadır”

Arito daha güzel ifade eder:
    “Aklın buyruğuna girmeden, yaşamın kötülüklerine karşı başarı kazanılamaz”.

Bugün bütün T.C vatandaşlarına ‘akıllı’ günler diliyorum.

[emoji28] Evett içime Nasuh kaçmış olabilir

İyi insan olmanın da ,hoşgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi !
    S.Alışık

Başlığı yeni gordum. Adına bakinca bi an ne dukkanı açmışlar dedim. Neyse borsa ile alakalıymış
    bir halt olacağı yok.

3. Ev taşıyorum...

Kardeşin bu işte bi profesyonel,destek atabilseydim keşke abii [emoji41]
    Temizlik
    Boya (iç,kapılar,balkon)
    Prizleri değiştiririm.
    Montaj yaparim ,musluklar değişmeyecekse contaları çıkartır temizlerim azimle sicarsam cok yakinda makine elektrik elektronik tamir isleri öper ellerimden [emoji28] yahu mutfak tüpünü takamayanı gördü bu gözler şaka gibii [emoji28]
    Bunların hiçbiri zor değil de şu elektrik/su/doğalgaz abone kapat abone aç bürokrasi yok mu çıldırtır insanı neyse ki e Devletten yapabiliyosun artık [emoji4]

Kolay gelsin Abi [emoji870]

İyi insan olmanın da ,hoşgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi !
    S.Alışık

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Başlığı yeni gordum. Adına bakinca bi an ne dukkanı açmışlar dedim. Neyse borsa ile alakalıymış
    [emoji4] Hoş geldin Ayhan Abi [emoji477] ikram edelim yerinde mi nöronların çek ettin mi[emoji28]

S.Alışık

5.  Alıntı Originally Posted by Eyözgürlük Yazıyı Oku
    Ev taşıyorum...

Kardeşin bu işte bi profesyonel,destek atabilseydim keşke abii [emoji41]
    Temizlik
    Boya (iç,kapılar,balkon)
    Prizleri değiştiririm.
    Montaj yaparim ,musluklar değişmeyecekse contaları çıkartır temizlerim azimle sicarsam cok yakinda makine elektrik elektronik tamir isleri öper ellerimden [emoji28] yahu mutfak tüpünü takamayanı gördü bu gözler şaka gibii [emoji28]
    Bunların hiçbiri zor değil de şu elektrik/su/doğalgaz abone kapat abone aç bürokrasi yok mu çıldırtır insanı neyse ki e Devletten yapabiliyosun artık [emoji4]

Kolay gelsin Abi [emoji870]

S.Alışık
    Sağolasın. Az buçuk benim de elimden gelir o işler.
    İdare ediyoruz. Tabii bayıldığım diyeceğim süreçler değil.
    https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Merhabalar. Yanlış hatırlamıyorsam siz eski forumdaki Tektu' nun efsane Ayhan53' ü sünüz değil mi?
    Bir de hisse yarışmalarınız vardı, yine yanlış hatırlamıyorsam.
    https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Diğrudur o tektuda son dönemlerde düdüklenen benim.2016 mayısında tektudan kol gibi zaemrarla cikip ne var ne yoksa 2.80 lerden dolara döndüm. Sinir stresten kurtuldum
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Diğrudur o tektuda son dönemlerde düdüklenen benim.2016 mayısında tektudan kol gibi zaemrarla cikip ne var ne yoksa 2.80 lerden dolara döndüm. Sinir stresten kurtuldum
    Pahalı ve uzun süre gerekirken tecrübeler oluyor insan hayatında. Kısmet diyelim.

Eski forumdan hatırlıyorum...
    "Uçacak, kaçacak..." diye Nugyo bekleyenler...
    Mehmet Ali mağdurları...
    Gerçi "Eski zaman hisseleri" ibretlik gibi duruyor hala forumda.
    Sağlığınız yerindeyse...

Sayfa 63/721 İlkİlk ... 1353616263646573113163563 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •