Erdoğan: Ülkemizin bir cendereye sokulmak istenmesi bizim tarafımızdan engellenmiştir, biz buna müsaade etmeyeceğiz
Erdoğan: Ülkemizin bir cendereye sokulmak istenmesi bizim tarafımızdan engellenmiştir, biz buna müsaade etmeyeceğiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan: Kur, faiz enflasyon sarmalında yaşamayacağız, bu sarmaldan çıkacağız
Erdoğan: Kur-faiz spekülasyonlarını ancak biz engelleriz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Vay arkadaş bir tanede muhalif röportaj koyda jnandirici olsun yaww.
Master şefe devam hiç olmazsa fosforu korurum.
Erdoğan: Ekonomik verilerimiz aslında zayıf değil ,gayet iyi durumda. Ülkemiz bu kısır döngüyü kırma noktasına gelmiştir
şaap vuruyor şeyin kafasına ama şey durmuyor gece 15 olur mu kelime ettikçe artıyor şey durmuyor
Erdoğan: Türkiye'ye uzun vadeli yatırım yapanlar her zaman kazanmıştır
Erdoğan: Döviz kurunda kalıcı istikrar, ihracat, turizm ve diğer hizmet gelirleri ile döviz kazanarak mümkün olabilir
Yer İmleri