Sayfa 63/256 İlkİlk ... 1353616263646573113163 ... SonSon
Arama sonucu : 2048 madde; 497 - 504 arası.

Konu: ALFAS - Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    doğrudur dostum,,dıkkat edersen kazandırabılır dedım..şuan pıyasada ky sayısı oldukça fazla ,,arz sırasında malı satacak bırılerını bulmak zor değil..tera yı da pek ıncelemedım ama daha küçük halka arz katılsam tera ya katılırdım..

gaza ben kesınlıkle katılmam..gıdebılır elbette ,,ama her ıkı arzda halka arzın devamında güçlü bir hıkaye oluşturabılecek potansıyelde degıl..europower ın arzı olsa tank,tüfek nevarsa gırmek ısterım o başka..

gaz dağıtım şirketı netıcede ,,kendısıne aıt bır urunu soz konusu degıl,,yarın anlaşması bıtse ,,başka fırma alsa ıhaleyı ,,ortada kalacak bır şirket,,yatırım amaçlı asla almam; ama halka arz sırasında elbette bır mıktar yukselebılır bılemeyız ,,pahalı ve buyuk bır arz ..
    eupwr e kredi xekicem hatta. alfas bile satarim

2.  Alıntı Originally Posted by adonisleo7 Yazıyı Oku
    eupwr e kredi xekicem hatta. alfas bile satarim
    nezaman alım fırsatı vereceğide onemlı ama alfas gıbı sığ olmayacak orası..60 mılyon lot satış yapacaklar tabı fıyatta yuksek olur..zamanı geldığınde bakarız..hayırlısı..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    dostum malesef,,ben katılmayacagım,,fıyat pahalı ve buyuk bır arz,,ondan daha onemlısı hıkaye oluşturabılecek bır konusu yok,,

mevcut pıyasada belkı onu bıle bır mıktar sürebılırler ama ben katılmayı düşünmüyorum..
    bende o zaman girmeyeyim
    Saygılar

4. Aman arkadaşlar siz bana bakmayın burası borsa ne olacağını kımse bılemez,, bızımkısı sadece tahmın ,tutarsa bılmış oluruz , tutmazsa yanılmış !! Son kararı herzaman pıyasa verır!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

5. https://www.kap.org.tr/Bildirim/1086933

Bekledığımiz haberler bunlar

Hadi bakalım alfa , bır tarihte sen yaz !!!

Vay vay vay

6.  Alıntı Originally Posted by Majesty23 Yazıyı Oku
    Ciddi anlamda ilk alım fırsatını 199.3 tabanında verdi, ertesi gün kısa bir süreliğine 184 gördü devre kesti. Ondan önce alanlar hep arzdan kalan hisseler, sanırım 137 lerde birkaç dakikalığına bir fırsat vermişti. Benim görüşüm de benzer, inanmayanlar ya da karı yeterli görenlerin 184-230 aralığında sattığını düşünüyorum. 180-190 aralığından alabilenler bugün itibariyle ancak %50 kara geldi.
    Arzdan yüklü alan kurumlar var ise onların satışı olabilir ancak bildiğim kadarıyla dolaşımda 9.2 milyon lot var sadece, olumlu haberlerde agresif şekilde yoluna devam ettirilebilir. Benzer iş yapan smrtg fk’sı da ortada. Sonuç olarak, kısa vadede bir düzeltme yapması gerekiyor ama önü açık bir hisse olduğunu düşünüyorum.
    Brütte başka iki hissem vardı, akşam kapanışa doğru satış yaptım, alfasta bugün iyi bir geri çekilme olursa ekleme yapmak gibi bir niyetim var bu fiyatlara rağmen. Bakalım kısmet..
    Hisse geri gelmeyince yukarıdan ekledim mecburen. Yeni gelen kap bildirimi de süper!

Yeni İş İlişkisinin Ortaklık Faaliyetlerine Etkisi
    Şirket cirosuna olumlu katkı
    Açıklamalar

Şirketimiz ile Isparta merkezli Anka Solar Elektrik Enerji Danışmanlık San. Tic. Ltd. Şti. arasında güneş paneli satışına ilişkin KDV hariç toplam yaklaşık 7.900.000,00 USD (Yedimilyondokuzyüzbin Amerikan Doları) bedel tutarında sipariş alınmış olup, söz konusu siparişe ait avans ödemeleri 13.12.2022 (bugün) tarihinde alınmıştır.
    Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    https://www.kap.org.tr/Bildirim/1086933

Bekledığımiz haberler bunlar

Hadi bakalım alfa , bır tarihte sen yaz !!!

Vay vay vay
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Sayfa 63/256 İlkİlk ... 1353616263646573113163 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •