Sayfa 630/997 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 5,033 - 5,040 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Mevduat dönüşü Aralık 14 ü hatta ondan 1 hafta sonrası 21 öncesine bağlanmışsa iyi bir oran alınamayabilir.
    Forumda görebildiğim kadarıyla %15 pek alınan bir oran değil. Dediğiniz gibi ayın 14'ü kritik bir tarih. Oradaki artış tam olarak mevduata yansımaz gibi geliyor. Sizlerin görüşleri nedir?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Hadin TL mevduatçılar yaşadınız , dediğime erken geldiler, Burgan dan taze mesaj geldi 32-91 gün arası 25.000-1.000.000 Tl için faiz %15 .

Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Forumda görebildiğim kadarıyla %15 pek alınan bir oran değil. Dediğiniz gibi ayın 14'ü kritik bir tarih. Oradaki artış tam olarak mevduata yansımaz gibi geliyor. Sizlerin görüşleri nedir?
    Görüşe gerek kalmadı dediğime Burgan şimdiden geldi.

4.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Görüşe gerek kalmadı dediğime Burgan şimdiden geldi.
    Teşekkürler umutabi eskiden bu bilgiyi sitelerinde yayınlıyorlardı. Şimdi sanırım kişiye özel paylaşıyorlar.

https://www.burgan.com.tr/tr/Pages/b...-mevduati.aspx
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Londralıyı Üzen Gelişme :Şimşek: 4.6 milyon kişi otomatik BES'ten caydı

Başbakan Yardımcısı Şimşek, 7.7 milyon çalışandan, 4.6 milyonunun otomatik BES'den caydığını bildirdi.

https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-393604

Sen 25 yıl sonrasını millete satmaya çalış...
    Yarın ne olacağını bilen var mı ?
    Zateni borçla harçla yaşayan bir ÇALIŞANA,
    hayali olarak SÖZDE tasarruf yaptırmaya çalışırsan , işler umduğun gibi gitmez...

6. Bankaların yıl sonu bilanço kapamaları nedeniyle 14 Aralıkta MB faizi artırmasa bile mevduat faizleri 15 ve üstüne çıkacaktır.
    Görüşüm MB faizi artıracağı yönünde bu durumda ay sonuna doğru mevduata 16 oran veren bankalar olacaktır.Ocak ayındada yükselişin devam edeceğini düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    ben redli bankta daha 13.50 yi görmedim !! 300k da 13.30 rekorum bu
    Zavallı emekli dayımın yıllardır Ziraat `te parası dururdu en son 200 bin Tl si vardı, yıllardır adamı oradan kurtaramadım ,en sonunda bu yılın başında ona sormadan parayı başka bankaya yatırdım. ( ilk olarak Odea oldu) Parayı çektiğim gün en son uyguladıkları %10.30 faiz idi ben 13 ile yatırdım. Şimdi bu bankada oran nedir bilmiyorum, sormadım bile ama tahminim benim aldığım oranlardan 3-5 puan daha düşüktür. Kısacası ben dayımı bu yamyamlardan kurtardım umarım sizide birileri kurtarır.

Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    Londralıyı Üzen Gelişme :Şimşek: 4.6 milyon kişi otomatik BES'ten caydı

Başbakan Yardımcısı Şimşek, 7.7 milyon çalışandan, 4.6 milyonunun otomatik BES'den caydığını bildirdi.

https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-393604

Sen 25 yıl sonrasını millete satmaya çalış...
    Yarın ne olacağını bilen var mı ?
    Zateni borçla harçla yaşayan bir ÇALIŞANA,
    hayali olarak SÖZDE tasarruf yaptırmaya çalışırsan , işler umduğun gibi gitmez...
    Geçmişte zorunlu tasarruf adı altında insanların maaşlarından kesilen birikimlere ne olduğunu bilenler zaten bu sisteme girmezler.

Sayfa 630/997 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •