Sayfa 630/999 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 5,033 - 5,040 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ben dolara girersem duser. Simdi 10 k alayim sabaha 5.10 da uyanirim kesin. Almayacaaaaam....
    Birkaç gün daha dolar alma da 5.27 den ve az biraz 5.31 den aldıklarımı daha da karlı satabileyim. Şimdi kafa kafaya sattığına ne kadar pişmansın değil mi? Sana demiştim, bu dolar alırken de satarken de adamı pişman ettirir diye

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ben dolara girersem duser. Simdi 10 k alayim sabaha 5.10 da uyanirim kesin. Almayacaaaaam....
    almayacaaaaaaaaaaam deme
    satmayacaktim dene!

Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Bir 5-6 ay almayın hocam, şu 3 günlük performansı iyi böyle devam eder mi bakalım 🤔
    Ustad sirf sizin icin girmedim. Gecen konustugumuz gibi 10 k girdim dediniz terste kalmayin diye izliyorum suan

Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    ABD'nin S400 resti var ise bizim de Webster kozumuz var!

Webster dolarda uzun pozisyona girerse hele kaldıraçlı piyasada bu işi yaparsa vay doların haline.
    Normali sikti viopta short acmayi dusunuyorum ama mb na kiyamiyorum sayin elma

Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Birkaç gün daha dolar alma da 5.27 den ve az biraz 5.31 den aldıklarımı daha da karlı satabileyim. Şimdi kafa kafaya sattığına ne kadar pişmansın değil mi? Sana demiştim, bu dolar alırken de satarken de adamı pişman ettirir diye

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Hocam bugunku cikisi ekonomistler bile tahmin edemedi ben nasil edeyim. Heleki altin.in de herkes 4.80 e dusecek turkusunu dinleyince sattim

Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    almayacaaaaaaaaaaam deme
    satmayacaktim dene!
    Yalniz benim almayacaaaaaaam dememin altinda "almamak icin kendimi zor tutuyorum satan aklimi ...yim" cumlesi var hocam. Yani dediginizi iceriyor
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

https://www.memurlar.net/haber/81391...-bitirdik.html

Habere bakin gelde dolara girme arkadas...buna gelebilecek en ufak cevabi tweet dolari 5.70 ustune atmaz mi?
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

Bu arada alacagim ev sahibi ihtiyari aradim. 500 vereyim dedim adam kalpten gidiyordu. Yarin arayip 450 teklif edicem bidaha beni arama dedi evi bana satmazmis. Mecbur hanimin ustune alacaz Allahtan daha tanismadilar

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Mart ikinci haftayi bekleyin konut kredisi icin
    Icimden bir ses 1.20 lere dusecek diyor tabiki ytd
    Bakin ne demisim. Eee bizim de tutturdugumuz bazi seyler var yani kardeslerim abilerim...

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Yok artik Lebron James.

Bankalar nezdinde dusmez ama hukumet gecen yil mayista yaptigi gibi 0.98 den konut kampanyasi yapabilir belki.
    Sayin alenichev

Saygilar

Sayfa 630/999 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •