Sayfa 630/1000 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 5,033 - 5,040 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    O kadar titizlikle çalışıp, dengeli bir portföy hazırlığı yapmıştım.
    Planlarımı yazdığım not defterimi az önce yırtıp çöpe attım.
    Bende güzel ortalama yakaladım tam şimdi tahvil yukarı çevirdi kafayı devam ederse farklı portföy yapacağız...

2.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Naçizane..

Dolara endeksli fonlar yerine T+1 valöre sahip ALTIN fonların takip edilmesi çok daha mantıklı. Gerek Ons Altın gerekse Dolar fiyatlamasını içerdiği için her 2 yönde oluşabilecek ataklarda yeri geldiğinde kendi kendisini hedge yapan bir özelliği var. Mesela Dolar geçen yıla göre büyük bir değişiklik göstermezken Ons Altın tarafında yaşanan yükseliş Altın fon fiyatlarına birebir yansımış vaziyette. An itibariyle USD&TRY paritesinin bu anlamda oldukça uygun seviyelerde olduğunu değerlendirmekteyim. Şayet Ons fiyatlamasında dramatik düşüşler olmazsa Altın fonlarının orta vadeli olarak makul bir getiri sağlayacağını düşünüyorum. Portföylerde bir miktar tutmaya başlasak iyi olur sanki.
    Altın harflerle demişken. Ben Altın Fonlarda halâ ısrarcıyım. Son açıklanan dış ticaret verilerinde ithalat yönünde hızlı gelişmeler gözlenmekte ve bu durum hükümeti fazlasıyla rahatsız ediyor. Kuru zıplatmanın en güzel yolu sondaj gemileri !

3.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Ülke riskini almadan KRF, KUB ve TDG gibi fonlarıda portföyde bulundurmak lazım sanki Gerçi KRF ve KUB'ta azıcık Arjantin riskini alıyoruz. Döviz katılım fonları da dahil edilebilir tabi.
    Artık dövize de güvenmiyorum.
    Yarın dostum Türkiye diye bir tweet gelir dolar 5.50 olur.
    FED faiz indirir olur 5.30.
    Zaten dolar duruldu.5.80'lerde de çok kalmaz heralde, gözü toprağa bakıyor.

Ons'a bir haller oldu akşam akşam %1 değer kaybetti.

Birileri bizimle eğleniyor galiba.

4.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Altın harflerle demişken. Ben Altın Fonlarda halâ ısrarcıyım. Son açıklanan dış ticaret verilerinde ithalat yönünde hızlı gelişmeler gözlenmekte ve bu durum hükümeti fazlasıyla rahatsız ediyor. Kuru zıplatmanın en güzel yolu sondaj gemileri !
    Ons tuhaflaştı.Akşam akşam %1 düştü.

Bakın görürsünüz seneye nobel ekonomi ödülünü bu başlıktan birine verecekler.
    Sizin kadar kafa yoran yok deyip

5. Fon sepetim yarışması için son katılım 14 ekim
    Katılım yaptık alımları yapacağız herkese başarılar

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Artık dövize de güvenmiyorum.
    Yarın dostum Türkiye diye bir tweet gelir dolar 5.50 olur.
    FED faiz indirir olur 5.30.
    Zaten dolar duruldu.5.80'lerde de çok kalmaz heralde, gözü toprağa bakıyor.

Ons'a bir haller oldu akşam akşam %1 değer kaybetti.

Birileri bizimle eğleniyor galiba.
    KRF döviz bazlı enstrüman bulundurmasına rağmen güzel idare ediyor bence. Bugün olan kur hareketi nasıl etkileyecek getiriyi merak ediyorum yarın.

7.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Fon sepetim yarışması için son katılım 14 ekim
    Katılım yaptık alımları yapacağız herkese başarılar
    Serbest fonda alabiliyor muyuz ? 1 milyon portföy olduğuna göre nitelikli yarışmacı olunuyor Osmanlının Minerva Serbest fonuyla başlayın Birde Azimutta var benzer bir serbest fon sanırım onuda aldınız mı tamam Aaa bi dakka TEFAS'ta işlem gören fon olacaktı dimi.

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    KRF döviz bazlı enstrüman bulundurmasına rağmen güzel idare ediyor bence. Bugün olan kur hareketi nasıl etkileyecek getiriyi merak ediyorum yarın.
    KRF’de ÖST riski çok yüksek değil mi sence üstadım?

Sayfa 630/1000 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •