Sayfa 630/1001 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 5,033 - 5,040 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

1. Herşeyimiz iyiymiş gibi birde bnp paribas ile ters düştük. Teb üzerinden endekse ciddi satış yapıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2. “Berberlerin, kuaförlerin ve AVM’lerin açılması salgın bitti anlamına gelmiyor. Yoğunluk bitti Hastanede size de bakılacak bir yatak var anlamına geliyor”
    Prof. Dr. Alpay Azap
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,717
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    “Berberlerin, kuaförlerin ve AVM’lerin açılması salgın bitti anlamına gelmiyor. Yoğunluk bitti Hastanede size de bakılacak bir yatak var anlamına geliyor”
    Prof. Dr. Alpay Azap
    bunu anlayacak zeka lazım
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Türkiye Voleybol Federasyonu, liglerin olduğu gibi tescil edildiğini açıkladı. Karara göre liglerden şampiyon çıkmayacak, küme düşme olmayacak, alt ligden gelen 4 takım da kadın ve erkek liglerine dahil edilecek.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Pegasus/Nane: Ulaştırma Bakanlığımızın da alacağı karara bağlı olarak Mayıs sonu uçuşlarımıza iç hatlarla başlamayı planlıyoruz, tüm hazırlıklarımızı buna göre yapıyoru

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

TBB Risk Merkezi:
    Bireysel kredi+kredi kartı borcundan dolayı yasal takibe intikal etmiş kişi sayısı bu yılın ilk çeyreğinde önceki yılın aynı dönemine göre %36 geriledi.
    Bireysel kredi borcundan dolayı yasal takibe intikal etmiş kişi sayısı aynı dönemde %44 oranında azaldı.

Bas bas paraları leyla’ya koptu gidiyor ...

Sayfa 630/1001 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •