Sayfa 630/1000 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 5,033 - 5,040 arası.

Konu: Viop XLIII

1. pıst 100 de bugun yabancı veya bıyıklısı , bademi birileri para çıkışları mevcut.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

2. Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 78 kişi okumaktadır. (20 üye ve 58 ziyaretçi)

mert45, Cautionary+, Culpable, dady cool, el turco+, eygul, hakansahin, işçi74+, Karatay, kemo+, manif, maverick_nd, metin68+, sindoma53, sofist_11, tiko, Tince, TÜRKOĞLU+, yoktur, Zinedrimed

Giderek azalıyoruz ..

https://www.hisse.net/topluluk/showt...49#post6072049
    Hayat hoş gerisi boş

3. burdan long acamam , short acsak adamlar kirmiziya yemin etmis uzak durmak en iyisi

Eregli sevdamiz yeniden alev alsin diyoruz ordada vermiyorlar . ortada kaldik abey

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 78 kişi okumaktadır. (20 üye ve 58 ziyaretçi)

mert45, Cautionary+, Culpable, dady cool, el turco+, eygul, hakansahin, işçi74+, Karatay, kemo+, manif, maverick_nd, metin68+, sindoma53, sofist_11, tiko, Tince, TÜRKOĞLU+, yoktur, Zinedrimed

Giderek azalıyoruz ..

https://www.hisse.net/topluluk/showt...49#post6072049
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

4.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    burdan long acamam , short acsak adamlar kirmiziya yemin etmis uzak durmak en iyisi

Eregli sevdamiz yeniden alev alsin diyoruz ordada vermiyorlar . ortada kaldik abey
    Ağustos vade sıcak geçecek demiştim ve hakikaten de çok sıcak geçti ..tüm rekorlar kırıldı ..ve hemen hemen tüm dalgaları yakaladım ..bir kısmını değerlendirdim bir kısmını değerlendiremedim ..fakat Ekim vade için henüz bir fikrim yok ..çok değişik bir kalıp çiziyor ..burdan 50000 point(eski fiyatla) yukarı gitse de - devre kesicili seanslar olsa da kimse bir şey diyemez ..şahsen şimdilik bir fikrim yok ..olursa online paylaşırım gene

Senin tatil ne oldu ne zaman
    Hayat hoş gerisi boş

5. Abkanin vade gecis gaplari ile ilgili tezleri vardi gorup ekim vade icinde yazarsa iyi olur . bazi vadelerde kapaniyor bazilarinda kapanmiyor diye yazmisti diye hatirliyorum

Tatilmi kaldi abi, gecen hafta hallettik o isi hatta donuste Bear abinin yanina ugradim cayini ictik boregini yedik
    Bir terslik cikmaz ise planda yeni tatil var 15 eylul gibi 3 gun madrid 3 gun barselona belki donusu Almanyadan yapip 2 3 gunde almanya olabilir.

Yunan a daha once hic kalici olarak gitmemistim 5 gun daha kalsam geri Turkiye ye donmezdim herhalde.
    Sudan ucuz bir ulke

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Ağustos vade sıcak geçecek demiştim ve hakikaten de çok sıcak geçti ..tüm rekorlar kırıldı ..ve hemen hemen tüm dalgaları yakaladım ..bir kısmını değerlendirdim bir kısmını değerlendiremedim ..fakat Ekim vade için henüz bir fikrim yok ..çok değişik bir kalıp çiziyor ..burdan 50000 point(eski fiyatla) yukarı gitse de - devre kesicili seanslar olsa da kimse bir şey diyemez ..şahsen şimdilik bir fikrim yok ..olursa online paylaşırım gene

Senin tatil ne oldu ne zaman
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    XU030 EKİM VADE şimdi gece seansında 3622.25 ...
    Vade geçiş gapı 3471
    Bakalım gapı dolduracaklar mı
    Hamdım Piştim Yandım

7. Teb cok fena long kapamis bugun aylar sonra hayirdir ins. Secim mi geliyo yoksa

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Abi.

Ereğli de çok aşırı yüklü ordino yedi.

Malı verdiler ky ye.

Beyaz yakacı finansal özgürcü tipler twitte pazarladı

At suratlı mal var bi tane o pazarladı. ( beyinsiz temelci güya bilanço bile bilmez yüz binlerce takipcisi var)

Mal millete gitti ama alanlar hala taşıyor.

Kazanamadık edemedik ama sıra bize gelecek diyorlar.

Korkmadılar. Malı vermelerini gerektiren bi durum olmadı.

Takibimde ama almadım. Sen beni anladın.

Sevgiler selamlar
     Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Şu Yükseliş Ereğliyi hiç almadan bitecek mi yanı

Sayfa 630/1000 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •