Sayfa 633/1002 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643683733 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,057 - 5,064 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

TCMB: Cari işlemler hesabı Mayıs'ta 3,08 milyar dolar açık verdi(Beklenti -2,9mlr)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4. alıntı

'' Kabil havaalanı işletmesine talipmişiz. Aman dikkat ! Colayı 30 liraya satarsanız Taliban şişeyi kafanızda kırar… ''
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    alıntı

'' Kabil havaalanı işletmesine talipmişiz. Aman dikkat ! Colayı 30 liraya satarsanız Taliban şişeyi kafanızda kırar… ''
    Yok yahu ne şişe kırması, o şişeyi önce totolarına kalın yerinden sokar, sonra da kellelerini ellerine verir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. Akbankta ki sistem arizasinda sistem yedegi veya yedekleri de calismadi sanirim.
    Arizanin ne oldugunu tam olarak bilmiyorum tabii ama cok buyuk bir ariza oldugu kesin.
    Acaba bir anda bankadaki butun bilgiler bir daha geri gelmemek uzere kaybolabilir mi diyorum kendi kendime.
    Bizde hic bir kayit yok, olsa da gecerli saymazlar zaten..
    Varimiz yogumuz bilgisayarlardaki minik ciplerin icinde.

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Sayfa 633/1002 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643683733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •