Bist < 2000
Bist < 2000
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kap : Saat 17:32:21 itibarıyla Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi Devreye girmiştir. Borsamız Pay Piyasasındaki tüm sıralarda, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasında işlem gören pay ve pay endekslerine dayalı sözleşmelerde ve Borçlanma Araçları Piyasası Pay Repo Pazarı’nda işlemler geçici olarak durdurulmuştur.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Kap : Saat 17:32:21 itibarıyla endekse bağlı devre kesici tetiklenmiş ve Pay Piyasasındaki tüm işlem sıralarında, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasındaki (VİOP) Pay ve Pay Endekslerine dayalı sözleşmelerde ve Pay Senedi Repo Pazarında işlemler geçici olarak durdurulmuştur.
Pay Piyasasında ve BAP Pay Repo Pazarı'nda işlemler bugün yeniden başlatılmayacaktır, seans tamamlanmıştır.
VİOP Pay ve Pay Endekslerine dayalı sözleşmelerde normal seansın kalanında işlem yapılmayacak olup seans akışı normal saatinde VIOP_SEANS_SONU işlem günü bölümü ile devam edecektir.
Hisse bazında kilitlemeyi anlarımda Endeks bazında kitlemeye ilk defa şahit oluyorum.. Kapanış saatine ayarlayarak %5 i nasıl denk getirip yaptılar bu işlemi, Borsa alttan üste kumar yeri oldu çıktı. Nereye yatırım yapacağız, kime güveneceğiz bilen anlatsın. YTD
Aklımda deli sorular, yarın açık kapamak için yüksek artı açarsa ne olacak, yada tam tersi yine bugünkü panik endekse açılışta sirayet ederse açığa satış yapanlar katmerli olarak kazanç sağlarlarsa hissede yakalanan bizlere ne olacak, bizi kim koruyacak, bu işlemler bu güne kadar ne şekilde kontrol edildi ve sonuçlandırıldı. SPK ne işe yarar, korkan yok, takan yok pardon takan sadece bize takıyor da bizi koruyan kimse yok..YTD
Borsayı da kendilerine benzetti bu bademler.. yukarıya çıkarsa sıkıntı yok, düşerse volalite falan filan.. Bu adamların açacağı finans merkezinden ne cacık olur, ne de kaynağı belirsiz para haricinde giriş olur. Her kurumu civittilar, bu piyasada ise balçık oldu. Düşecek ki konsolide olsun dip tepe bilinsin. Hep yukarı mod olur mu? İyi bari dünya konjonktürün iyi olduğu zamanlar piyasa açılsın diğer günler kaplı olsun. Yemin ediyorum salak bu çocuklar...
Full hissede olan ve hepsi de eksi de olan biri olarak bunu yazıyorum.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı
19/01/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Motorinde 52 KRŞ/LT
Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.
Yer İmleri