Sayfa 633/1005 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643683733 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 5,057 - 5,064 arası.

Konu: Viop LI

1. Bir insider geldi mi yoksa HEKTS peşine SASA falan derken bir anda herkes al tuşuna mı bastı.Benim tercihim ilkinden yana.Tabi her zaman olduğu gibi en son biz öğreneceğiz.
    Faiz artışı olacak diye en çok bankalar seviniyor.Neye seviniyorlar anlamadım.Resmen bul karayı al parayı piyasası.1.5 senedir düşük faizli devlet tahvilleri itelenmiş.Kredi faizleri zaten roket birde üstüne gösterge artarsa en kötü etkilenecek bankalar olmayacak mı.Ben mi birşeyi kaçırıyorum.Yoksa KK gelecek hükümet koça düşman senaryosumu?
    Gerçi hükümet aynen kaldı koç eski zirvesini geçti ama.Manipülasyon spekülasyon sirkeci istasyon.

2.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Sıkı bir ralli geliyor, sıkı tutunun...
    Evet sabah yazmıştı, bugünü caho bildi.
    Tebrikler
    Hamdım Piştim Yandım

3. tradeliklerden akkız kar aldım +100 kademe ... .. tradelik yonca vak duruyor .. yatırımlıklar zaten duruyor ... iyi akşamlar herkese ... ons sırıtıyor yine gıcık gıcık
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    ekgyo cu kardeş bak endeks gidiyor...
    senin ilgilendiğin bir senet
    hissede düşen trendin kırıldığını gördünüz
    Hemen atlamak yerine trend analizine ek olarak, görünüşü destekleyecek başka bir/birkaç yöntem daha kullansak anlayacağız.

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    ekgyo cu kardeş bak endeks gidiyor...
    assolistler en son sahne alır
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6. Sel abi bu onstaki herif çok fena sırıtıyor bizi madara etti hergele
    Hamdım Piştim Yandım

7. Kısa vadeli faizler yükselir ise her ay yüksek vergi ödeyen şirketlere de ekstra bir imkan olabilir.

Bu ayın vergisi genelde öteki ay ödeniyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. Baya güçlü bir kapanış oldu. Yarın da devam eder bence. Çuvala shortlar dolmuş anlaşıldı 50 puan yukarı yönlü makası sırf shortçu almıştır

Sayfa 633/1005 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643683733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •