Sayfa 634/1001 İlkİlk ... 134534584624632633634635636644684734 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,065 - 5,072 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. PISA testi: Türkiye 72 ülke içinde 50'nci sırada, Uluslararası PISA testi sonuçlarına göre, Türkiye'deki öğrenciler bilim, matematik ve okumada OECD ortalamasının altında kaldı. Bu ülkedeki çocuklarda düzene uydu ve zeka yetersizliği çekmeye başladı bunun başka bir açıklaması yok. Bu ülkede dolar kalıcı olarak düşmez,her zaman artar.
    http://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-38219262

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Düşüğü geçtim, %30'u altyapı projelerinde aktarılmak üzere 0 faizli nemalanıyordu . Şimdi ne durumdadır içim el verip bakamıyorum dahi.
    nasıl olsa kafalarına göre takılıyorlar,hepsine el koyduk desinler olsun bitsin. BES'te aynı default olarak faizsiz seçenek dayatılıyor,bir çok kişi sırf idelojik nedenlerden bundan çıkmıyor,ne güzel beleş kaynak.Böyle seçmen oldukça bunlar gemisini daha çokkk yürütür.

3.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    nasıl olsa kafalarına göre takılıyorlar,hepsine el koyduk desinler olsun bitsin. BES'te aynı default olarak faizsiz seçenek dayatılıyor,bir çok kişi sırf idelojik nedenlerden bundan çıkmıyor,ne güzel beleş kaynak.Böyle seçmen oldukça bunlar gemisini daha çokkk yürütür.
    Sonuçta çarpan etkisiyle yine toplam likidite havuzuna dönüyor para. Aradaki geçişte bu kaynağı düşük faizli taşıyanlar düşünsün. Onlar dert etmiyorsa biz niye edelim.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4. AVM ler döviz kredisi ile yapılırsa kaçınılmaz son böyle olur... buna zamanında izin veren kim? Mehmet Şimşek.

"AVM'lerdeki kiralar cironun yüzde 20'sine dayandı"
    AVM'lerde kiraların mağaza cirolarının yüzde 20'sine dayandığını söyleyen İZTO Başkanı Demirtaş, "Üyelerimiz kira bedelini ödemekte zorlanıyor" dedi.

https://www.dunya.com/ekonomi/avmler...-haberi-394653

5.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    AVM ler döviz kredisi ile yapılırsa kaçınılmaz son böyle olur... buna zamanında izin veren kim? Mehmet Şimşek.

"AVM'lerdeki kiralar cironun yüzde 20'sine dayandı"
    AVM'lerde kiraların mağaza cirolarının yüzde 20'sine dayandığını söyleyen İZTO Başkanı Demirtaş, "Üyelerimiz kira bedelini ödemekte zorlanıyor" dedi.

https://www.dunya.com/ekonomi/avmler...-haberi-394653
    bu demirtaş çok boş bir heriftir,belki 20 senedir o koltukta, İzmir'in gelişmesinin önündeki en büyük bela bunun gibi köşe başına ağ örmüşlerdir.2001 yılından beri şehir resmen donduruldu,80-90 lardaki dinamizm asla yok. bu şehir vakti zamanında 4 bankası ve özel sektörüyle, istanbulun 1 numaralı rakibiydi,şimdi emeklilerin ve anadoludan göçen vasıfsızların şehri oldu.

Ahmetg Guest

avm lerde 20.000 den aaşağı kira yok geçen fatihte bir avm de kıytırıktan bi lahmacuncuydu galiba arkadaş deviralmak istemiş kira 40.000 tl e bunun vergisi sigortası maaaşı elektriği suyu nereden baksan ayda 55.000 tl karı otomatikman harcıyorsun
    bir halt olacağı yok.

8. Geçmişte ve bugün açıklanan enflasyonun %8-9-10 11 vs olduğuna inanan var mı ?

Peki, bankaları bu ''afaki'' enflasyon oranı ile dibs almaya kim ikna edebilir ? Nasıl ?

Açıklanan enflasyon suni ise ; piyasa faizi de sunidir.

Ben ,faizin piyasada oluştuğuna inanmıyorum.

Bana da %x ile borçlanma hakkı versinler;

Ben de , %x+1 ile dibs alırım.

.
    Son düzenleme : british; 16-12-2017 saat: 10:30.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 634/1001 İlkİlk ... 134534584624632633634635636644684734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •