Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
4250tl..
Bugün Kur 15.48 275 dolar
1 hafta önce kur 13.78 308 dolar
1 ay önce kur 10.20 416 dolar
![]()
Erdoğan: Şu anda bazı sıkıntılar var, bu sıkıntıları da en kısa zamanda aşacağız
Erdoğan: Son dönemde döviz kurundaki dalgalanma ve buna bağlı fahiş fiyat belirsizliğine en kısa sürede son vermekte kararlıyız
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan: Yılbaşından itibaren asgari ücretten, gelir vergisi ile damga vergisini kaldırıyoruz. İşveren kesimini 450 liralık ilave yükten kurtarıyoruz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
asgari şeysi tahminimce 4.250 olur gelir vergisi de kalkar![]()
Batık ayıyım poz açacak halim yok
necib milletimiz 9-10-11'de fışkırtmak (cim-cif) suretiyle döviz bozup enflasyonist ortam var bari para yiyim deyip ev araba yazlık alıp en klas mekanlarda takılıp instagrama storysini attı. şimdi ara sıra sahibinden'de ev fiyatlarına bakıp çaresizliği görüp g.tümle gülüyorum. adamlar 1 yıldır satılmayan evlerin fiyatını sürekli arttırıyolar.
geçen bi tane evi sırf meraktan göreyim istedim (aylardır ilanda), sonra da işim çıktı gidemedim görmeye akşamına fiyatı 950'den 1250'ye çıkarmışnası bi hayal alemindesiniz siz yaa
![]()
Erdoğan: "Bizim paramız bellidir, o da Türk lirasıdır ve biz Türk lirasını yedirmeyeceğiz."
Bari günlük 10papel olaydı iyiydi,
Dedim.. olmadı..
Yer İmleri