4.65 kapisina dayandi.
Bloombergde bir prof faiz artisina ragmen dolarin tekrar bu rakamlara cikmasiyla hayal kirikligina ugradigindan bahsetti ve ekledi "artik is MBden cikmistir, bu tamamen guveni geri kazanmakla alakalidir"
4.65 kapisina dayandi.
Bloombergde bir prof faiz artisina ragmen dolarin tekrar bu rakamlara cikmasiyla hayal kirikligina ugradigindan bahsetti ve ekledi "artik is MBden cikmistir, bu tamamen guveni geri kazanmakla alakalidir"
2 yıllık gösterge tahvil %19.12
10 yıllık tahvil %16.10 !!!!!!
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
En sağlam çıkışlar w ile olur ve dolar ikili dip sonrası w yi yaptı.
Seçime kadar mucize falan olmaz ise 5 üstü bile olabilir.
*merkez bankası tl depo karşılığı döviz depo ihalesinde teklif tutarı 1 milyar 325 milyon dolar
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
6 milyar kredi kullandırılmış olmasıda muamma bence BETONCULAR kuyruğu dik tutup goygoy maksadıyla verileri şişirmişler. Aşağıda paylaştığım yazıda kullanıldığı söylenen konut kredi miktarı ile Mb verileri örtüşmüyor. MB verilerine göre 18 Mayıs -1 Haziran tarihleri arasında toplam konut kredilerinde sadece 2 Milyarlık artış olduğu söyleniyor. Yani ülkede dötü kaptırmış herkes yalan söylüyor ama yalanlarıda bir şekilde başka yerde ortaya çıkıyor. Bu kadar YALANCI varken ben abbas ekonomisine güvenip 1 Cent dahi bozmam.
Konutta `dev kampanya` dev fiyaskoya dönüştü
https://ahvalnews2.com/tr/konut/konu...askoya-donustu
Yetgin, `Bu oranın yüzde 80 olduğunu varsayarak diğer bankaları da eklediğimizde, bu kısa süre içinde toplam 8 milyar lirayı bulan konut kredisi kullanıldığını söyleyebiliriz` dedi.
Yetkilinin verdiği bu bilgiye karşın Merkez Bankası`nın verilerine göre faiz indirimi kampanyasının yapıldığı 18 Mayıs-1 Haziran arasında toplam konut kredilerinde sadece 2 milyar liralık artış gözüküyor.
2017 leonu satıp 4.4x dan boğazıma kadar dolar aldım...buradaki dolarcı abilerime selam olsun [emoji16]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri