Bu geceden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 40-45 kuruş zam bekleniyor
Bu geceden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 40-45 kuruş zam bekleniyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan: Kurun istikrar kazanmasıyla artık kimse bu bahaneyle abuk subuk fiyatlandırma peşinde koşamaz, artık piyasalarda bir daha dengesiz döviz talebinden kaynaklanan bir dalgalanma yaşanmayacağını düşünüyoruz
Erdoğan: Kur gibi enflasyonun üzerindeki köpüğü de kısa sürede alacağımıza inanıyorum
Erdoğan: Turizmde bereketli bir sezonu geride bıraktık, çok daha kazançlı olacağına inandığımız yeni sezona hazırlanıyoruz
Erdoğan: Ekonomide bizi hedeflerimize adım adım yaklaştıran programımızın sonuçlarını yaz aylarına doğru çok daha iyi göreceğiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Kabine Toplantısı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde başladı. Toplantı sonrası Erdoğan açıklama yapacak
Epgis : Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı
20/01/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Benzinde 46 KRŞ/LT
Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.
Benzine 46 kuruş zam -AA
Benzine 46 kuruş zam
ANKARA (AA) - Benzinin litre fiyatında gece yarısından geçerli olmak üzere 46 kuruş zam geldi.
Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından (EPGİS) alınan bilgiye göre, Ankara'da ortalama 13,66 liradan satılan benzinin litre fiyatı 14,12 lira olacak.
Benzinin litresi İstanbul'da 13,59 liradan 14,05 liraya, İzmir'de 13,67 liradan 14,13 liraya çıkacak.
Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor.
Bu hesaplama sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.
Kaynak : Anadolu Ajansı
maşaaalah hiç pas geçmiyor..her hafta duble hatta tripl zamlar geliyor...
almanya bizi kıskanıyor zaten
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yer İmleri