Sayfa 636/1002 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,081 - 5,088 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Bu geceden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 40-45 kuruş zam bekleniyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bu geceden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 40-45 kuruş zam bekleniyor
    31.12 de motorin fiyatı İstanbul (Avrupa için) ​11.46 TL/LT
    19.01 yani bugün 14.28 TL/LT

yani %24,6 oranında artış olmuş ayın ilk 19 gününde.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Erdoğan: Kurun istikrar kazanmasıyla artık kimse bu bahaneyle abuk subuk fiyatlandırma peşinde koşamaz, artık piyasalarda bir daha dengesiz döviz talebinden kaynaklanan bir dalgalanma yaşanmayacağını düşünüyoruz

Erdoğan: Kur gibi enflasyonun üzerindeki köpüğü de kısa sürede alacağımıza inanıyorum

Erdoğan: Turizmde bereketli bir sezonu geride bıraktık, çok daha kazançlı olacağına inandığımız yeni sezona hazırlanıyoruz

Erdoğan: Ekonomide bizi hedeflerimize adım adım yaklaştıran programımızın sonuçlarını yaz aylarına doğru çok daha iyi göreceğiz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Kabine Toplantısı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde başladı. Toplantı sonrası Erdoğan açıklama yapacak

5.  Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    İzleyin derim.
    Dolarin 1 TL oldugu zamanlar. Sahte ici bos zenginlik.

Epgis : Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı

20/01/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;

Benzinde 46 KRŞ/LT

Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Epgis : Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı

20/01/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;

Benzinde 46 KRŞ/LT

Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.
    Benzine 46 kuruş zam -AA

Benzine 46 kuruş zam

ANKARA (AA) - Benzinin litre fiyatında gece yarısından geçerli olmak üzere 46 kuruş zam geldi.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından (EPGİS) alınan bilgiye göre, Ankara'da ortalama 13,66 liradan satılan benzinin litre fiyatı 14,12 lira olacak.

Benzinin litresi İstanbul'da 13,59 liradan 14,05 liraya, İzmir'de 13,67 liradan 14,13 liraya çıkacak.

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor.

Bu hesaplama sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı

maşaaalah hiç pas geçmiyor..her hafta duble hatta tripl zamlar geliyor...

almanya bizi kıskanıyor zaten
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

8. Yıllardır çözülemeyen İstanbul'un trafik sorunu şak diye çözdüler. Yollar bomboş maşallah. Sonuna kadar akepe
     Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    Benzine 46 kuruş zam -AA

Benzine 46 kuruş zam

ANKARA (AA) - Benzinin litre fiyatında gece yarısından geçerli olmak üzere 46 kuruş zam geldi.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından (EPGİS) alınan bilgiye göre, Ankara'da ortalama 13,66 liradan satılan benzinin litre fiyatı 14,12 lira olacak.

Benzinin litresi İstanbul'da 13,59 liradan 14,05 liraya, İzmir'de 13,67 liradan 14,13 liraya çıkacak.

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor.

Bu hesaplama sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı

maşaaalah hiç pas geçmiyor..her hafta duble hatta tripl zamlar geliyor...

almanya bizi kıskanıyor zaten

Sayfa 636/1002 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •