Sayfa 636/1007 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 5,081 - 5,088 arası.

Konu: Viop XL

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    samsung ve LG şu an tv de rakipsizler bence...

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Geçen Ali Koç konuşuyordu, dünyada TV üreticisi kalmadı, Philips'ler, Sharp'lar, Sony'ler vs kalmadı, Samsung, biz ve bir kaç marka kaldı dedi (Hatta belki Vestel de diyecekti düşündü es geçti bence)

Çin'e müeyyide olur ise Arçelik, Vestel şanslı olabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    Samsung'un çoğu Esenyurt'taki Sunny fabrikası tarafından üretiliyor.

3.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    Ben de şimdi bakıyorum, Beko'dan bahseden yok, Belki Avrupa demek istedi ya da fason üretimleri de dahil etti.

>>>>>>>>>
    https://blog.technavio.org/blog/larg...y-market-share

Samsung,
    LG
    Hisense
    TCL
    Panasonic
    Skyworth
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Gözümüze mi inanacağız yoksa kulağımıza mı diye içimden geçirdim, duvardan ses geldi.

Bana göre göz daha önemli, ama gözün görmediği yerden bilgi de gelebilir.

Eskiden SWOT analizi vardı, bir de Johari Window çıkmış son zamanlarda.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. bunca olumsuz durumun icinde son 3 yillik cubukta yesil kapatan 4.yilda yeni zirve yapan endeks..bolinger molinger zotinger ne varsa şeyinde bile degil..ya sabır ya sabır dedikçe daha cok agzimiza mi micacaklar yoksa tarihi vole mi vuracaz hicbir fikrim kalmadi son shortculardan biri olarak..harakiri mi yaptik naptik noliyyyyy...

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    2.el arabada güven çok önemli.Galeriden almaktansa biraz pahalı bile olsa otokoçtan almayı tercih ederim.Benim gibi arabadan pek anlamayanlar için güzel ticari kuruluşlar.
    ben ilkeli bir insanım, bu savanalarda güven denilen olgu benim için yok hükmünde. özbeöz akrabamdan bile olsa ikinci el araç almam. kendi arabamı satılığa çıkartsam kendime güvenip gene geri almam.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    vay be 18 yıl olmuş , rahmetliyi kaybedeli. bugün şirinevler meydanda gene geleneksel hayır lokmamızı da dağıttık. böyle olmamalıydı , kader mi tedbirsizlik miydi sebep ? bence ikincisi yüzünden kaderi bu oldu.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by gmt[emoji2400
    ;5877284]bunca olumsuz durumun icinde son 3 yillik cubukta yesil kapatan 4.yilda yeni zirve yapan endeks..bolinger molinger zotinger ne varsa şeyinde bile degil..ya sabır ya sabır dedikçe daha cok agzimiza mi micacaklar yoksa tarihi vole mi vuracaz hicbir fikrim kalmadi son shortculardan biri olarak..harakiri mi yaptik naptik noliyyyyy...
    2 vade karşılıklı girsen emniyetli olur.
    Giden yöne poz. arttırır sın..

Şirketlerin, vatandaşın, esnafın durumu ortada..

Bankalarda ucuza topladıkları mevduatı
    Pahalı satarak anormal karlar ediyorlar..

Faiz haram, falan filan diyen reis en çok
    Bankaları sevindirdi.. Farkında mı acaba?

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 636/1007 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •