ben haylağaaan şaşa alamadım ühü ühüğ![]()
ben haylağaaan şaşa alamadım ühü ühüğ![]()
6500 lot, 53,77 maliyet![]()
Ülkemizin, enerjiden sonra gelen en büyük ithalat kalemi olan petrokimya ürünlerinin "hepsini" kendi bünyesinde imal edecek Sasa. Satış sorunu yaşamayacak, zira ürettiğini kendi tüketecek. Bir sonraki aşamada ülkenin geri kalanını besleyecek... Yatırımcı sunumu böyle bir beyanda bulunuyor. Fiyat olarak, teknik olarak ne olur bilmem ama ilerde ülkemizin öne çıkan bir değeri olacak Sasa diye düşünüyorum. Benim elimde tutma güdüm bunlardan sebep.
Her hangi bir patronun, aman benim hisseleri alanlar para kazansın tarzı düşünceleri olduğunu sanmıyorum.
Merkez bankasının politika faiz artırımı ekonomistlerin beklentilerinin altında kaldı...
Borsa endeksi yükselişine devam eder...
Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine
Aynen katılıyorum. Borsa patronların ky nin yatırımlarını sömürmek ve hatta kapmak için kurdurduğu bir tezgahtır.
Geçmiş dönemde (safca bir düşünce ile) SASA'nın patronunun bir istisna olduğunu düşünüyordum. Ama gerçekler değişmiyormuş. Saçma sapan açıklamasından sonra SASA patronun da gözünün ky nin üç kuruşunda olduğunu anlamış olduk.
Çözüm: Hissede değil nakitte beklemek, alım fırsatlarını kovalamak ve karı gördüğünden satıp tekrar nakitte beklemeye devam etmek (yani al sat). Böyle Erdemoğlu'na, böyle yatırımcı gerekiyormuş... Madem öyle işte böyle..
Yer İmleri