Sayfa 636/898 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon
Arama sonucu : 7180 madde; 5,081 - 5,088 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1. ben haylağaaan şaşa alamadım ühü ühüğ

2. 6500 lot, 53,77 maliyet

3.  Alıntı Originally Posted by yaşlı_kurt Yazıyı Oku
    SEN Aşık olmuşsun Pta da sana güveniyor mu
    svg
    Yatırımcı sunumundaki veriler beni tatmin ediyor abi. Bekleyip göreceğiz, acelemiz, paniğimiz yoktur. Geçen seneden beni mutlu etti Sasa, kolay kolay ayrılmam kendisinden

4.  Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Topic'in müdavimlerine şu soruyu sormak isterim. Maliyetiniz uygun diye mi hala SASA'da sınız? SASA'nın nereye gitmesini bekliyorsunuz? SASA eski şaşaalı günlerine döner mi?
    Ülkemizin, enerjiden sonra gelen en büyük ithalat kalemi olan petrokimya ürünlerinin "hepsini" kendi bünyesinde imal edecek Sasa. Satış sorunu yaşamayacak, zira ürettiğini kendi tüketecek. Bir sonraki aşamada ülkenin geri kalanını besleyecek... Yatırımcı sunumu böyle bir beyanda bulunuyor. Fiyat olarak, teknik olarak ne olur bilmem ama ilerde ülkemizin öne çıkan bir değeri olacak Sasa diye düşünüyorum. Benim elimde tutma güdüm bunlardan sebep.

5.  Alıntı Originally Posted by dede_60 Yazıyı Oku
    Artık patron yatırımcıyı umursamıyor

Bunu net olarak anladık
    evet görüntü öyle gibi...
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

6. Her hangi bir patronun, aman benim hisseleri alanlar para kazansın tarzı düşünceleri olduğunu sanmıyorum.

7. Merkez bankasının politika faiz artırımı ekonomistlerin beklentilerinin altında kaldı...
    Borsa endeksi yükselişine devam eder...
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

8.  Alıntı Originally Posted by Subutay Yazıyı Oku
    Her hangi bir patronun, aman benim hisseleri alanlar para kazansın tarzı düşünceleri olduğunu sanmıyorum.
    Aynen katılıyorum. Borsa patronların ky nin yatırımlarını sömürmek ve hatta kapmak için kurdurduğu bir tezgahtır.

Geçmiş dönemde (safca bir düşünce ile) SASA'nın patronunun bir istisna olduğunu düşünüyordum. Ama gerçekler değişmiyormuş. Saçma sapan açıklamasından sonra SASA patronun da gözünün ky nin üç kuruşunda olduğunu anlamış olduk.

Çözüm: Hissede değil nakitte beklemek, alım fırsatlarını kovalamak ve karı gördüğünden satıp tekrar nakitte beklemeye devam etmek (yani al sat). Böyle Erdemoğlu'na, böyle yatırımcı gerekiyormuş... Madem öyle işte böyle..

Sayfa 636/898 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •