Karayolları genel müdürlüğü : Otoyol ve köprü ücretleri, 25 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 00.00’dan itibaren geçerli olmak üzere yeniden düzenlenmiştir.
Karayolları genel müdürlüğü : Otoyol ve köprü ücretleri, 25 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 00.00’dan itibaren geçerli olmak üzere yeniden düzenlenmiştir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bütün firmalar vade farksız 3-6-9-12 taksit derken, vade farkı istemeye başladılar.
Yakında kredi kartı komisyonu % derlerse şaşmam, bir firma benden % 1.5 komisyon aldı bile.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Eskiden tükkanlar hep diyordu" abi kart olursa şu bu "büyük mağazalar sadece almıyordu
demek gene başlamışlar 30 gün sonra parayı almak ve de vergi vermek istemeyenler, bi de mecbur fiş kesecek..
..... Bu sabah emekli mayış bağlama oranlarının değişmesi yeni emekliler için mi yoksa herkes dahil, biçerim sistemi mi, aslı var mı?
Veya , ali tezek? Metres lerine para yetiştirmek için sansasyonel mı takılıyor yoksa?
İstanbul Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Türkay Özdemir: "Şirketler konkordato ile beraber halka arzı da bir alternatif olarak değerlendiriyorlar.
'Battı batacak' diye konuşulan şirketlerden bazılarının halka arz ile kendini kurtarabildiğini duyuyoruz."
ï¸ İflastan önceki son mühlet konkordatonun muadili halka arz olmuş!
Bu arada borsa suyu bizden gidiyor. Bisküvili dede suyu kessen bile adamlar korkar. İsrail'i besleyip doyuran suyunu veren biziz.
Yer İmleri