Erdoğan: Türkiye'yi çift paralı ülke olmaktan çıkaracağız
Erdoğan: Milletimiz müsterih olsun. Geçtiğimiz 20 yılda olduğu gibi bugün de yarın da bu ülkenin ve insanlarının çözülmedik hiçbir sorununu bırakmayacağız
Erdoğan: Türkiye'yi çift paralı ülke olmaktan çıkaracağız
Erdoğan: Milletimiz müsterih olsun. Geçtiğimiz 20 yılda olduğu gibi bugün de yarın da bu ülkenin ve insanlarının çözülmedik hiçbir sorununu bırakmayacağız
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan: Bankaların, darphanenin ve altın rafinerilerinin içinde yer aldığı mekanizmayla vatandaşlarımızın altınlarını sisteme sokmalarını temin edeceğiz
Erdoğan: Önümüzdeki yıl bu zamanlar bambaşka bir Türkiye fotoğrafıyla milletimizin huzuruna çıkacağız
Erdoğan: Ülkemizin bir daha geçen aylardaki dalgalanmayı yaşamaması için gereken her türlü tedbiri alıyoruz
Erdoğan: Türkiye'yi, herkesin işini de tasarrufunu da Türk lirasıyla yaptığı bir yer haline getirmek için destek istiyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
günaydın arkadaşlar..
bugün PPK TOPLANTISI var.. genel kanı faizlerin sabit kalacağı ancak bazı yorumculara göre ise 50 BP arttırılabileceği..
belirsizlik var
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Günaydın TÜRK MİLLETİ
Ne demiştik?
akp ne dediyse tersi
Çift para konusuda(Kamuda yol,köprü,havalimanı vb hepsini dolarla yapan ve ingiltere mahkemelerine atayanda kendi)
Fahiş zamlarla mucadele edeceğim.(İktidar benzin,elektrik,gaz,harç vb ile zamcı olan kendileri)
Yahu zama da zam yapıyor bu iktidar.
Veside şu
Geçmişte ödemediğimiz zibil başlıkda ve konuda paralar ödüyoruz.
(hastane,banka,fatura ayrıntıları mesala okuma ,ÖTV adı altındaki haraçlar)
Nereye harcanıyor bu paralar.
Tarikat,cemaat,öso adı altındaki yapılarla 5 li mutahitlere artı saray lara vb)
Ve kamudaki saltanata artı en az 2 milyon işbilmezze
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer İmleri