parası olmayan almasın kardeşim, daha iyi oldu. şimdi işlem hacmi daralacağından hissede sadece orta ve uzun vadeli beklentisi olanlar kalacaktır. hadi hayırlısı. yatırım tavsiyesi değildir.
parası olmayan almasın kardeşim, daha iyi oldu. şimdi işlem hacmi daralacağından hissede sadece orta ve uzun vadeli beklentisi olanlar kalacaktır. hadi hayırlısı. yatırım tavsiyesi değildir.
Acun Ilıcalı:
Fenerbahçe tarihinin en iyi kadrosu kurulacak. Para sınırı yok. Mou'nun istediği elit oyuncular takımımıza kazandırılacak. Acun/Branco futbolun başında ve çok iyi anlaşıyorlar. Mou ortamdan çok memnun.
devre mevre kalmadı, yandı bitti kül oldu. sinir harbi başlıyor.![]()
165 lerde biraz dinlenmesi lazım,,hızlı çıkışlar tehlikeli,,,hemen şampiyon olmadı ya.
Ya da tavan tavan değil de,,kademeleri doldura doldura gitmesi daha sağlıklı.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
José Mourinho bunun için getirildi zaten. Transferi bizzat kendisi yapacak. İsmail Kartal ve Ali Koç yönetimi yanlış transferler yaptı. Bu hatalar tekrarlanmayacaktır diye düşünüyorum. 2+1 yıl bu teknik yönetim iş başında kalacak. Benim tahminim lige kesinlikle ambargo koyar fenerbahçe, avrupada bu sene zor ama seneye büyük başarılar gelebilir. yatırım tavsiyesi değildir.
Bence 165 de beklentiler fiyatlandı,şimdi fiiliyat zamanı,,alınacak transferler başarılı olacaklar mı?
Kısaca evdeki hesap,çarşıya da uyacak mı?
Bedelli,tahsisli olacak mı?
Gelişmeler izlenecek,sportif başarı ve hissede bölünmeler hisseyi daha da yukarılara taşır.
Ama şimdi izleme zamanı geldi diye düşünüyorum.
Malesef Bank of şeker gibi tavancilar yüklü satışa başladı 155.2 TL su anda.
Yer İmleri