Sayfa 639/1002 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 5,105 - 5,112 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    ben mejburen fönüne yatırım yapacak olsam , föna yatıracağım toplam kertiğin yarısını bu föna ayırır her gün gıdım gıdım aynı miktarda tutarda ( aynı adette değil !!! ) alırken eş zamanlı olarak günlük kaç kertik bu föne yatırım yapıyorsam aynı tutarda benjo+euro+isviçre frangı cukkalardım, fönü hedge içün.

2. Nnf, tahmini 1.60 açıklamış, hala tutan varsa, ölmedim demiş, devami gelir inşallah

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Nnf, tahmini 1.60 açıklamış, hala tutan varsa, ölmedim demiş, devami gelir inşallah
    bir zamanın hızlı gençlerindendi. yaptıkları hedge den de bi şey anlamadık neye yarıyo ?
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

4.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Mjb fon risk değeri para piyasası fonları ile aynı - "1" olarak belirtilmiş fon sayfası ve yatırımcı bilgi formunda.

Etf ve Byf'lere yatırım yapan bir fon için risk değeri uyumusuz gibi.
    1 değeri simulasyona göre belirlenen değermiş.

Ayrıca,

"Risk değeri zaman içinde değişebilir.

Fon’un belirtilen risk değerine sahip olma gerekçeleri: Fon, ağırlıklı olarak pay ve paya dayalı sermaye piyasası araçlarına yatırım yapılması nedeni ile “5” risk değerine sahiptir. "
    deniliyor bilgi formunda.

Yani değer duruma göre 1 ila 5 arasında geziniyor.

5.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    Mejburen fönünün yatırımcı bilgi formunda oradaki 1 rakamının görüktüğü yerin altındaki yazılarda başka bir rakam daha yazıyor...
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    1 değeri simulasyona göre belirlenen değermiş.

Ayrıca,

"Risk değeri zaman içinde değişebilir.

Fon’un belirtilen risk değerine sahip olma gerekçeleri: Fon, ağırlıklı olarak pay ve paya dayalı sermaye piyasası araçlarına yatırım yapılması nedeni ile “5” risk değerine sahiptir. "
    deniliyor bilgi formunda.

Yani değer duruma göre 1 ila 5 arasında geziniyor.
    Evet, bende şimdi, yatırımcı formundaki ilgili kısmı okuyunca "5" değerini de gördüm. 1 değerine aldanıp, risk almayı sevmeyenlere zaman içinde kötü süprizler yapabilir.

Saygılar.

6. Arkadaşlar, PPF ları bitti,bunların yerine bir yıllık vade yatırımı için hangi fonları incelememi tavsiye edersiniz.

Alıntı Originally Posted by ozbek Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, PPF ları bitti,bunların yerine bir yıllık vade yatırımı için hangi fonları incelememi tavsiye edersiniz.
    %10 luk ppf bozup mala yatırdım bende , ppf ustu risk tam almak yada almamak oluyor benim icin

Risk almayi sevmiyor iseniz
    Kisa orta vadeli borclanma araclari
    yada biraz daha risk alabilirim ise cevabiniz kira sertifikalari, katilim grubu yada fon sepeti olabilir
    biraz daha gaza basacak iseniz degisken fonlara bakiniz
    daha ust ise once hisse senedi yogun daha sonra serbest fon oluyor ama nitelik zaruridir

Alıntı Originally Posted by ozbek Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, PPF ları bitti,bunların yerine bir yıllık vade yatırımı için hangi fonları incelememi tavsiye edersiniz.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Sayfa 639/1002 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •