bir potansiyel belada bu
ALMANYA DIŞİŞLERİ BAKANI: ABD İLE HEMFKİRİZ: RUSYA'YI UKRAYNA KRİZİNİ HIZLA DÜŞÜRMEYE YÖNELİK ADIMLAR ATMAYA ÇAĞIRIYORUZ
bir potansiyel belada bu
ALMANYA DIŞİŞLERİ BAKANI: ABD İLE HEMFKİRİZ: RUSYA'YI UKRAYNA KRİZİNİ HIZLA DÜŞÜRMEYE YÖNELİK ADIMLAR ATMAYA ÇAĞIRIYORUZ
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
BOTAŞ : Gürbülak-Ağrı giriş noktalarından Türkiye'ye verilen doğal gazın İran tarafındaki doğal gaz iletim hattında meydana gelen arıza nedeniyle 20 Ocak'tan itibaren 10 gün boyuna yapılamayacağını açıkladı.
Arızanın daha kısa sürede giderilmesi için İranlı muhataplarımız nezdinde gerekli girişimlerde bulunulmuş ve konu hassasiyetle takip edilmektedir. Elektrik ve doğal gaz sistem dengesinin korunması amacıyla yüksek tüketimi olan sanayi tesisleri ve elektrik santralleri ile sınırlı olmak ve kesinti planları önceden bildirilmek suretiyle, doğal gaz tüketiminde kısıtlamalar yapılacaktır.
Mevsim normallerinin altında seyreden olumsuz hava koşullarına rağmen diğer tüketicilerin kısıtlamalardan etkilenmemesi için tüm önlemler alınmıştır.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
hahahah...
gene devre kesti elimdeki hisseler![]()
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
5dk’da borsaya dağıttılar gene ..
Aselsan,emlak konut , Petkim , Tüpraş , Ereğli devre kesti
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Citi: ABD Doları/Türk Lirası paritesi için uzun pozisyon alıyoruz, Türkiye'de enflasyon bölgenin uç değerlerinde olmaya devam edecek
Faiz inmemiş bugün.
Neden acaba ?
Ha -22, ha -25
Ne fark eder ki
Hava sıcaklığında bile fark etmiyor.
Ecilaç ve İndeks e kolay gelsin bugünü onlar kurtardı bende
Dün daldım bugün verdim.
Ozak aldım akşam bakalım yarın neler olacak.YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer İmleri