Sayfa 64/774 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 505 - 512 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by julyen Yazıyı Oku
    Ne kadar uğraşsanız boş.. ne kadar yalan söyleseniz boş millet inanmıyor artık )
    Nihayet gerçekleri gördün...

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Yazdıklarınıza bakın hep kötüleme başka bişey yok... icraay anlat icraat.. millet bunu duymak istiyor
    Eğer bir yanlış yapacaksan bari onu yanlış yap

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Valla bu kafa düşüncesiyle kaybetmeye mahkumsunuz ,,, milleti dinleyin ne istiyor ,, neden oy vermiyon deyin ...
    Eğer bir yanlış yapacaksan bari onu yanlış yap

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. Konu başlığı ve resmi ile algı yönetimi yapıldığı için arı kovanına çomak sokmak istedim Konu başlığı Türkiye haritasının altında niçin Evet Niçin hayır demeliyiz olabilirdi. sanmayın ki sessiz çoğunluk sizin gibi düşünüyor başkanlık sistemi güçlü bir yönetim ve siyasi ve ekonomik istikrar sağladığı için evet diyiyorum niçin Evet dediğimiz anlaşılmıştır umarım Aksi halde enerjimizi böyle buralarda heba ederiz
    Kazançlı haftalar diler Hoşçakalın diyorum

LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 64/774 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •