Sayfa 64/996 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 505 - 512 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1. [IMG][/IMG]

tabi birde usd grafik var

yabancı uzun zamandır sattığı için ben dolar grafiğe çok bakmıyordum ancak

yabancı tekrar girmeye başladığına göre bunuda dikkate almak lazım

yani bana göre endeks lira grafikte tepede ancak dolar grafikte ise malum ucuz

kabaca 175 lerde direnci var orayı kırıp kırmamasınıda izlemek lazım elbet

kırması durumunda 200 dolar hedefi olur

kıramaz ise 10-15 dolarlık realize beklerim o taraftada
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Sn. KOC buraya attiginiz grafiklerinin hicbiri objektif degil . cizilen cizgilerin hepsi aklinizdaki pozisyona gore cizilmiz nizami olmayan cizgiler yada formasyonlar . su grafiklere gore islem acan insan bugune kadar 0 i cokdan cekmistir
    tamam dostum.
    oda bana kalsın.ben güzel kazanıyorum.
    herkes bilmesin zaten.

3. Bu gün blomberk tv izledigim sütütyo konugu Taner özaslan yapmış oldugu yorumları dinledim bu güne kadar yorumcular içerisinde en dogruları analiz etti dinliyenler varsa hak verecektir ytd

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Viobcu kardeşler teknik tmm da takas daki o kadar yabancı lotu görünce bunun yönü yukarı olmasi gerekmez mi düşüş sanki Zor ytd
    kıymetli yurt paydaşım ; takasdaki yabancı lotlarının hepsinin long only pozisyon olduğu ne malum ? o pozisyonların içinde ikili işlemler varsa ? ki vardır... mesela yabancı johnny guitar viopda long açar gider rusyayı shortlar ikili işlem olarak ... o sırada başka açık bir pozisyonu vardır başka bir piyasada oradan anormal bir para kazanır , bütün açık poziyonlarına bütüncül olarak bakar o an hepsini kapatmak isteyebilir , gelir burdaki long viopu zararına kapatır rusya shorttaki zarar eden pozisoyonu da kapatır.. ya da tek long açmıştır burada zararına şakkk diye kapatır ... örnekler envai çeşit çoğaltılabilir ... sky is not the limit ... enjoy !!!
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

5.  Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    Bu gün blomberk tv izledigim sütütyo konugu Taner özaslan yapmış oldugu yorumları dinledim bu güne kadar yorumcular içerisinde en dogruları analiz etti dinliyenler varsa hak verecektir ytd
    Evet son haftalarda çıkanlar arasında en takdir ettiğim. En azından temkinli düşünmeye sevk ediyor insanı. Bir de acaba altın düşünce altın sevmeyen birini mi çağırdılar dedim. Zira altından hiç anlamadığını söyledi.

6.  Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    Bu gün blomberk tv izledigim sütütyo konugu Taner özaslan yapmış oldugu yorumları dinledim bu güne kadar yorumcular içerisinde en dogruları analiz etti dinliyenler varsa hak verecektir ytd
    ben izlemedim ama tahmin edeyim... "endeks ucuz değil, burdan düşebilir" demiştir kesin...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

7.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    böyle olmalı...ama son ED kısmı bugün bitmişte olabilir...bitmediyse bugünkü en düşükten itibaren yukarı bir atak daha var...136-137 olabilir...kısa da düşebilir bugünkü en yükseği geçemeyecek bir atakta olabilir...öyle olursa aşağı dönüşü de çok sert olur...hoş her halükarda sert dönecek aşağı eğer kalıp buysa...ED tamamlandığında sert kırılır...

daire içine aldığım yerde bir GAP var o GAP i kapatmak isteyebilir...

bitmişse bitmiştir...o kadar...

arkadaşlarla şu an tartışığımız 2 senaryoyu da paylaşmışssın . teşekkürler dostum. ben halen 5.yukarı dalga yapacağımızı düşünüyorum. ed de 2 ve 4 ün almaşık olma zorunluluğu frosta göre yok, tuncer hocaya göre var. gerekirse bugün kapattığım shortları alttan yerine koyarım. long buralarda tehlikeli bence
    Twitter: @metalurjist_88

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Viobcu kardeşler teknik tmm da takas daki o kadar yabancı lotu görünce bunun yönü yukarı olmasi gerekmez mi düşüş sanki Zor ytd
    pay vadeli tarafında teb ve gcm shortta, orda kendisini hedge ediyor. spotun takasına bakan birisinin vadeli takasına da bakması gerekli
    Twitter: @metalurjist_88

Sayfa 64/996 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •