Sayfa 64/1001 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 505 - 512 arası.

Konu: Viop XXXII

1. şimdi x30 da grafiği çizen vatandaş bak sağdaki iki başı öyle bir ayarladı ki sağdaki baş soldakinden aşşağıda milimetrik..

böyle benzerlik baktığında şubat 2020 şelale öncesi sıfırlayan endeks e benziyor.

evet teknik analiz veya benzerlik diye birşey neden yok.. öyle de olabilir. bugün dibte yapmış olabilr..

olabilir dayi..

gelişmelere bağlı.. dayi anahtarı alırlar her türlü teknik analiz diye birşey yoktur....

2.  Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Bencamin uzmanları,
    Benco longa yaklaştımı?..
    Ne dersiniz...

Emekdar patron, normali 3 nolu kutucuktaki banttan alınmalı derim, ancak a normalde 1 nolu kutucuktaki gibi yada 2 nolu kutucuktaki gibi bir sarkmada süsü olabilir,..gidişat banta doğru, banta gelirse almak akıllıca duruyor, bant değerleri grafik sıkalasında var, ilerleyende küçük sapmalar olabilir
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

3. Elli ota göre böyleyse kesin battık başkan
     Alıntı Originally Posted by ExtentioN Yazıyı Oku
    Ek 27047

emmi durum bu şekilde ise düzeltmenin dibini sıyırdın.. ben de böyle düşünüyorum.. çünkü kağıtlar diblerini yalıyor yokluk fonunun maliyetleri arşa çıktı..

velhasılı aksi senaryo şubat 2020 gidişatı ki komple anahtarı bırakıyoruz...
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

[IMG][/IMG]

5. 1536 üstüne atamazsa 1440 kaçınılmaz en geç nisanda.................ytd

Alıntı Originally Posted by ExtentioN Yazıyı Oku
    şimdi x30 da grafiği çizen vatandaş bak sağdaki iki başı öyle bir ayarladı ki sağdaki baş soldakinden aşşağıda milimetrik..

böyle benzerlik baktığında şubat 2020 şelale öncesi sıfırlayan endeks e benziyor.

evet teknik analiz veya benzerlik diye birşey neden yok.. öyle de olabilir. bugün dibte yapmış olabilr..

olabilir dayi..

gelişmelere bağlı.. dayi anahtarı alırlar her türlü teknik analiz diye birşey yoktur....
    ancak başkasının çektiği çizgi ile teknik analiz yapılmaz derseniz, o zaman haklı olursunuz. böyle direkt teknik analiz yok dediğinizde öncelikle ben sizi ciddiye almam. bende yıllardır bu işin içindeyim. hayatta teknik dışında hiç bir şeyle ilgilenmedim. isterse ortalık yansın kavrulsun. halada öyle. buna ne diyeceksiniz?

Ereğli temettü salı
    Saati yanlış kurmayın patlar

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Elli ota göre böyleyse kesin battık başkan

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    hacı bu grafı hiçbiryerde göremezsin ahahah

Sayfa 64/1001 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •