Artan

577.500,00 10 18:10
112,20 10 18:10
165,40 9.97 18:10
26,92 9.97 18:10
51,05 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,96 -9.99 18:10
129,10 -9.97 18:10
18,89 -9.96 18:10
36,00 -9.95 18:10
4,82 -9.91 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.613.454.529,50 18:10
6.981.560.695,21 18:10
6.847.608.707,55 18:10
6.814.355.283,75 18:10
6.798.268.245,90 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 640/777 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 5,113 - 5,120 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

1. Boşverin SN.Tospa.. Canınız sağolsun...

Yabancı ile aramızdaki fark Türklerin tartışma adabı ve karşı tarafı dinleme gayreti içinde olmamamız...

Trafikte, yolda, okulda, hastanede, klavye başında çok kaba vahşi ve saygısız olabiliyoruz...

İşin tuhaf yanı herbirimiz bundan şikayetçiyiz... Ancak bunu düzeltmek için bireyin kendinden başlaması gerektiğini bilemememiz..

Buna bende dahilim... Bende bazen kaba, anlayışsız olabiliyorum...

Lakin ŞARK kültürü tarihte asla rasyonel olamadı ve asla da olamayacaktır... Batı her zaman rasyonel idi asla duygusal olamadılar..

Hatta benim şu an ki tepkim dahi DUYGUSAL farkındayım çünkü bende bu kültürün bir ürünüyüm..

Yabancı her zaman bizleri yenecektir... Her zaman onların izin verdiği ölçüde oyun oynayabileceğiz..

Çünkü tartışma kültürümüzde birbirimizden bilgi alış verişi değil; fikrini karşı tarafa dikta ettirme kültürü var... Doğru olmasa bile..

O sebeple,

Tüm yazdıklarımı ben sildim...Yalnız sizlerin alıntıladıklarınızı silemedim....

Bloomberght sizlerin duymak istediklerini söylüyor çünkü onlar Yabancı Fonları yöneten tipler... Ve yabancının kanalı....

Bende onların dediklerini yazdım..

Herkes mutlu oldu... Ne güzel... İnşallah USD 9 TL olur.. Sizlerde bu yazımı alır yapıştırır beni de utandırırsınız...

Buralara epey bir süre yazmama kararı aldım..

Kalın sağlıcakla... Bol kazançlar dilerim....

2. Adam Tooze, kredi hacmindeki daralma, 2008'den daha şiddetli; 2002 ile mukayese edilecek seviyelerde demiş. Reel kredi hacmindeki yüzde değişimin üç aylık hareketli ortalamasının yıllıklandırılmış grafiği imiş.

https://twitter.com/adam_tooze/statu...34274361868290

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Boşverin SN.Tospa.. Canınız sağolsun...

Yabancı ile aramızdaki fark Türklerin tartışma adabı ve karşı tarafı dinleme gayreti içinde olmamamız...

Trafikte, yolda, okulda, hastanede, klavye başında çok kaba vahşi ve saygısız olabiliyoruz...

İşin tuhaf yanı herbirimiz bundan şikayetçiyiz... Ancak bunu düzeltmek için bireyin kendinden başlaması gerektiğini bilemememiz..

Buna bende dahilim... Bende bazen kaba, anlayışsız olabiliyorum...

Lakin ŞARK kültürü tarihte asla rasyonel olamadı ve asla da olamayacaktır... Batı her zaman rasyonel idi asla duygusal olamadılar..

Hatta benim şu an ki tepkim dahi DUYGUSAL farkındayım çünkü bende bu kültürün bir ürünüyüm..

Yabancı her zaman bizleri yenecektir... Her zaman onların izin verdiği ölçüde oyun oynayabileceğiz..

Çünkü tartışma kültürümüzde birbirimizden bilgi alış verişi değil; fikrini karşı tarafa dikta ettirme kültürü var... Doğru olmasa bile..

O sebeple,

Tüm yazdıklarımı ben sildim...Yalnız sizlerin alıntıladıklarınızı silemedim....

Bloomberght sizlerin duymak istediklerini söylüyor çünkü onlar Yabancı Fonları yöneten tipler... Ve yabancının kanalı....

Bende onların dediklerini yazdım..

Herkes mutlu oldu... Ne güzel... İnşallah USD 9 TL olur.. Sizlerde bu yazımı alır yapıştırır beni de utandırırsınız...

Buralara epey bir süre yazmama kararı aldım..

Kalın sağlıcakla... Bol kazançlar dilerim....
    Hayatinizda hic yurtdisinda yasamadiginiz yafa yabancilarla is iliskisine girmediginiz o kadar belliki

4.  Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Az önce bloomberght de bankalara vurdu.. Durumları çok kötü dedi...

"Volkan Sarı" idi sanırım; bankalardan uzak durulmalıdır... Takipteki kredileri çok dedi.. Bu kriz 5 yıl sürecek dedi...

USD ın ise buraları diptir dedi...

Sadece yukarıda hedef vermedi.... Ama USD yeniden 7 TL ye oradan 9 TL ye gidecek gibi konuştu...

Az da marj değil hani... 5,63- 9 Tl nerdeyse %100....

Bol kazançlar... Saygılar...
    programı ben de izledim, diğer konuk teb yatırım müdür yardımcısı de bankalar çok ucuz, artık giriş yapılmaya başladı vb dedi. hatta 15 GOU piyasasını izleyen bir fon yöneticisi tanıdığı demiş ki bist özellikle de bankalar çok cazip.
    bunun üzerine barış esen de volkan sarıya sordu madem ucuz neden girmiyor yabancı diye. volkan sarı bankaların durumu vahim dedi kısaca.
    ayrıca nedense tüm konuklar dolar 5,50 altına düşmemeli diyor

5. Bıkmışbroker, bedelli sermaye artırımları gerçekleşmeden borsada kalıcı çıkışlar beklemediğini söylüyor. IIF/FT tayfası da bir süredir bankaların sermaye artırması gerektiğini söyleyerek bu görüşe destek oluyor.

Yerel seçimlere doğru borsada çıkış yapıp, müşteri toplayıp, sonra hiç kimsenin beklemediği bir anda bedelli sermaye artırımlarının ilan edilmesi gibi bir senaryoyu öngörür müsünüz?

https://twitter.com/bikmisbroker/sta...54890117124096

6. Kur sepetinde [(USDTRY+EURTRY)/2] son durum. Euro'daki zayıflık nedeniyle sepet kur, 100 günlük hareketli ortalamanın altında kapanış yaptı. Şu anda, %50 ve %61.8 fibo seviyeleri arasında...

Döviz borçlu şirketlerin sene sonu bilançolarını güzelleştirmek amacıyla, yıl sonunda ulaşabilecekleri en düşük kur seviyesini hedeflediklerini düşünüyorum.

https://www.tradingview.com/chart/

7. Salvini says Italy is ready to respond if anyone is thinking of speculating and using bond spreads to TRY to weaken it.
    İtalya meydan okumaya devam ediyor..
    For the glory of Rome ! 🙂

8.  Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    7 eylülden itibaren vadeli YP mevduatlarda ciddi azalma mevcut. Aynı tarihten itibaren vadesiz YP da azalma mevcut.
    Bu para nereye gitti. YP daki düşüş TL vadeli mevduattaki artışla korele değil.
    Çözülme demek doğru olmasa da ciddi azalma mevcut. Duygusal düşünen yurdum insanı son bir haftada biraz daha satıp faizin cazibesine kapılmışsa göremediğimiz son haftada daha da düşük olmalı....

Sayfa 640/777 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •