Sayfa 640/1002 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 5,113 - 5,120 arası.

Konu: Viop - XVI

1.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Var ya sende az değilsin. Ortaya atıyorsun lafı geri çekiliyorsun. Okumuş trollsün vesselam.
    Okumuşluğa sözüm yok Reis desteğim hükümet yanlısı olduğum doğru ortaya söylüyorum yatırım tavsiyesi asla değil

2.  Alıntı Originally Posted by Cyclone. Yazıyı Oku
    borsanin dusecegini sanman. dipten donus var.
    Bu arkadaşa da günaydın demek istiyorum

3.  Alıntı Originally Posted by kiraz Yazıyı Oku
    Perşembe ve Cuma günleri, piyasalar açıkken, BLOOMBERG aracılığı ile 2 ayrı İMF / FED haberi servis edildi...

VİOP x30; bu haberlerle yurtdışından ayrışarak yaklaşık + 5000 puan yaptı (cuma dış piyasalar kapalıydı)

USD/TL ; 6,8 tl civarından önce 6,6 tl ye geriledi... cuma 6;7 kapattı...

Bloomberg'in aracı olduğu maniplasyonla ilgili, izleyicilerine söyleyeceği bir şeyler olacaktır umarım..!
    Hareketin aslında IMF haberiyle ilgisi yok. O sadece bahane. 90 bin endeksin altında 1 milyar dolarlık mal satıldı, dipten birileri malı karşıladı şimdi yukarı gitmek için bahane arıyorlar. Bist zaten dünyanın en ucuz borsasından biriydi hala da öyle. Yani yukarı gitmek için bahane üretilmesi kolay. Takas konsolidasyonuna sağlıklı trendler için her zaman ihtiyaç var, bu tip hareketler, bahane üretmeler Bist tarihinde hep olmuştur. Bu sefer yüklü konsolidasyon virüs bahanesiyle diplerden yaşandı bu da bize başlayan hareketin yeni zirvelere kadar uzanabileceğini gösteriyor.

4.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    önümüzdeki perşembe mi? tamam...o zaman bugün ibrahim kalın yalan mı söylemiş oluyor millete? kesinlikle IMF gündemimizde yok diyor bugünkü röportajında...nasıl yorumlamak lazım?
    Siyasiler her zaman algıya oynar içerde swap ve diğer alternatiflerle ilgili konuşmayı reddetmedi finansman sorununu Damat kabul etti en makul ve mantıklı çözümü arıyoruz dedi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    swap ayrı bir konu...o elbette olabilir...IMF bambaşka bir mevzu...ısrarla her seferinde bir daha açılmamak üzere kapattık o defteri diyordu rte ve son olarak bugün sözcüsü ibrahim kalın'da gündemimizde yok dedi...şimdi siz de perşembe gününü işaret ediyorsunuz...

kardeşim olsa bile öyle 200 milyar dolar üç taksitte falan mümkün değil...belki 5-10 milyar dolar olur hadi seni kırmayalım 20 milyar dolar...200 milyarı verirler mi adama? IMF nin bu iş için ayırdığı bütçe zaten 1 trilyon dolardı 1/5 ini tek başımıza bize tahsis edecek...pek mantıklı gelmiyor hocam (meslektaşım)...

Alıntı Originally Posted by ekinoks9798 Yazıyı Oku
    Siyasiler her zaman algıya oynar içerde swap ve diğer alternatiflerle ilgili konuşmayı reddetmedi finansman sorununu Damat kabul etti en makul ve mantıklı çözümü arıyoruz dedi

6. Bizim endeks de esnafın kur artışıyla yaptığı zamlar gibi kur düşüp eski seviyesine gelsede zamlar bir türlü geri alınmaz...
    Haber yalan olsada yarın endeks 1000 puan üzeri gapla açılır 117 görülür gibi...

Duhul
    Feb 2018
    İkamet
    Bologna // İstanbul
    Gönderi
    227
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Sn kiraz ,

Şuanda Avrupada veya ABD virüs bitti mi hayır, önünü görebilen ülke varmı yok , sonbaharda yine olma ihtimali var mı evet , mutasyona uğramazsa sonbahar da daha şidetli olma ihtimali var mı evet, ekonomilere darbe vurdumu evet ,
    Ozaman bu ABD ve Avrupa borsaları dipten teknik olarak %50 fibo seviyelerine nasıl geldi olay basit böyle olumsuzluğun yoğun olduğu zamanlarda olumlu yazılan veya piyasaya verilen her haber fiyatlanır .
    Ha bunu AHABER veya Apara da duysaydım sizin gibi düşünürdüm , diğer taraftan bakmak gerekirse bugun cnn türk de ki kalına bu ımf olayını sordu kalın stand- by olarak cvp verdi , şimdi böyle bir yorumlamalardan önce sorulan sorular daha önceden teyitlenir.Bakın geçen hafta o haberle 6.79 dan dolar 6.61 geldi bu olayı piyasada kullanmak yerine neen bugun bu açıklamayı yaptı
    İstese öyle bir soru almaz 1 hafta daha kullanılırdı piyasada ,
    Birde ımf ve orada soru soran gazeteci yönünden bakalım gazeteci kesin bir haber ve kaynağı olduğu için orada ımf yetkilisine soruyor , Anladığım kadarı ile alt çalışma kurumları teknik gelişi gidişi ne onlar araştırılıyor.Sonuç olarak bana göre bir şekilde para bulunmalı ha bu ımf mi olur , fed mi olur , katar mı olur bilmem.

Kişisel düşüncem;
    cnn, hürriyet, bloomberg, ahaber, trt, ve diğerleri...
    hepsinin aynı merkezden yönlendirildiğini düşünüyorum...

Piyasayı zıplatan haber ve yorumlar seans açıkken verilir ve iki gün sürdürülür,
    haberi yalanlayan İbrahim Kalın söyleşisi Pazar günü...
    Olayı bir de böyle değerlendirin, ahaber atv ve trt'ye de çok haksızlık yapmayın bence, al birini vur ötekine...

Ülkemizin yurt dışından kaynak araması anormal değil (maliyenin ve döviz rezervlerinin durumu ortada)
    bu arayış dün olduğu gibi bugün de sürmektedir ve sürmelidir...

ANORMAL OLAN, HİÇ BİR SOMUT GELİŞME/RAKAM SÖZ KONUSU DEĞİLKEN,
    BU HABERLERİN "kullanışlı yorumcular" EŞLİĞİNDE PİYASALAR AÇIKKEN SERVİS EDİLMESİ...
    Bunun üzerine buradakileri ikaz etme ihtiyacı duydum...

Umarım ülkemizin ihtiyacı olan kaynaklara erişiriz, ve bununla ilgili SOMUT haberleri burada paylaşırız...

Paylaşımları POLEMİK olsun diye yapmıyorum, bu konudaki son yazımdır...
    Bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    bu adamın hastaneye kaldırıldığı haberini geriye dönüp bakın 10 dk içinde kaç kişi paylaşmış.

40 dk olmuş baktım paylaşan olmamış.

iDealData Haber
    @iDealDataHaber
    ·
    42d
    İngiltere Başbakanı Boris Johnson hastaneden taburcu edildi. Johnson'ın tedavisi yazlık Başbakanlık konutunda devam edecek

ondan sonra objektif habercilikten bahsediyorsunuz.

ne objektifiliği ne doğru haberi.

Herkes işine gelen haberi biyerlerden kapıp geliyor.

not: borsa açıkken TV seyretmiyorum, akşamlarıda Borsa haberi olan kanalı hayatta açmam.
    Boris yoğun bakımdayken ülkesinin borsası yükseldi. Bir haber değeri kalmadı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 640/1002 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •