Sayfa 640/1003 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 5,113 - 5,120 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. Son yılların en sağlam manipülasyonu dönüyor..

2.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Ben gordum 1800 den gordiyse kafasina en az 7000 puan yer dedim hatta burda. Buda kayitlara gecsin sindoma abi 1885 ortalama ile shortu bastim
    Geçen hafta buradada , piyasada şort pozisyon açtırmak için bademcukler elinden geleni yaptı , 2 hafta önce ne dedik siz şortladıkça götürecekler dedik , yonca nın geri alım olayını noktası virgülüne kadar bademcukler biliyordu , bu yüzden omu oldu bumu oldu diye diye endeks buralara geldi , pıst 100 nereye gideceğini onlar biliyor , ben bazen mecburiyetten çengelli bulmaca gibi yazarım geçen hafta inceden uyarı yaptık bir tek çağrı anladı.Bıçağını inşallah yerine sokmuştur.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Geçen hafta buradada , piyasada şort pozisyon açtırmak için bademcukler elinden geleni yaptı , 2 hafta önce ne dedik siz şortladıkça götürecekler dedik , yonca nın geri alım olayını noktası virgülüne kadar bademcukler biliyordu , bu yüzden omu oldu bumu oldu diye diye endeks buralara geldi , pıst 100 nereye gideceğini onlar biliyor , ben bazen mecburiyetten çengelli bulmaca gibi yazarım geçen hafta inceden uyarı yaptık bir tek çağrı anladı.Bıçağını inşallah yerine sokmuştur.
    Sayın sindoma viop işine başlayalı bir kaç gün oldu. Sizin yazınızı görünce çok az kontrat olsada kapadım shortu sağolun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    " Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "

4.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Son yılların en sağlam manipülasyonu dönüyor..
    Koy iki milyar avroyu şortla tüm tl varlıkları mı diyorsun?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    BBVA, PAÇAL YAPIYOR..DAHA önce 2.3 dolardan aldığını şimdi de 1.2 dolardan alıyor.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tüm şortlarımı patlatmışlar, bu senede battık şorttan
    ah bozgurt dayu millete akıl erdik longdan şaşmayın diye kendimiz şortta kaldık eyimi??

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri;5613006[B
    ]xleş veya yan tahtalarda, hareket henüz başlamadı[/B]. Klasik rallile gibi oluyor, geçen seneki garabet ile alakası yok, yani önce babalar yiyecek, sonra xleş ler kalkacak. Acele etmeye gerek yok senin kağıda da sıra gelecek, bence tabi.
    Onlarda fazla hareket bekleme o hareketi yapanların bir bölümü içerde para hepsini bozdu

8. Dolar 10 tl lerde iken böyle gaydırı guppak bir haber patlatılıyor..
    Gönüllü geri alım gibi de bişi..Ne demek se..İlk kez duydum..
    Bi taraftan ülkenin bütün ekonomistleri artık ekonominin yoldan çıktığını yazıyor çiziyor..(alayı aptal demek)
    Diğer yandan gönüllü geri alım açıklanıyor..

Borsa da kazanırız kaybederiz ama bu memlekette yaşıyoruz..
    Önümüzdeki aylar için çok endişeliyim ..

Dolar bu habere de pabuç bırakmadı 10 tl yi aştı..
    Eee yabancı dolar bozup tl bazlı hisselerin hepsini alıyordu hani..

Aşırı endişeliyim..

Sayfa 640/1003 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •