Sayfa 642/1027 İlkİlk ... 142542592632640641642643644652692742 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 5,129 - 5,136 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    ne acayip ülke ya... insan dolar kuruna birkaç saat bakmasa merak ediyor acaba her şey yolunda mı yoksa yolunduk mu diye... insan bu şekilde ne işine gücüne konsantre olabilir, ne de düzgün iş çıkarabilir...
    Abi sen ne diyosun gece uykumu bolup burayi okuyorum

Benim devreler tamamen yanmis durumda. Bagimlilik yapti bu dolar meselesi

Milyon dolari olanlar artik uyku hapi falan aliyordur heralde

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Emekli ikramiyeleri full dolara çevrildi galiba ! Mali politikalardaki gevşemenin bedelini ödüyoruz
    Validenin parayı alır almaz Dolar yaptım miktarın önemi yok önemli olan ulufe dağıtıp oy alacağını sanan abbasa kendi silahıyla cevap vermek.

3.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    4.5099 üzerinde 240 dk kalırsa 240 dk 'lık yeşili yakacak..Yerse tabi

Saatlikte 4.60 üzerinde kaldıkça yeşil devam.240 Min de 4.5460 da değer..

4. Umarım hala asgari ücret artsın şu borcu affedeceğim şunu şöyle yapacağım diyenler sayın ilhan kesicinin uyarılarını dikkate alırlar yoksa önce dolar dağa tırmanır sonra onu ordan aşağı indirmek için dağcı faiz timi onu ordan aşağı indirir bu döngü devam eder gider

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Abi sen ne diyosun gece uykumu bolup burayi okuyorum

Benim devreler tamamen yanmis durumda. Bagimlilik yapti bu dolar meselesi

Milyon dolari olanlar artik uyku hapi falan aliyordur heralde
    Valla ne yazık ki hala milyon Dolar mertebesine ulaşamadım lakin kendimce büyük sayılacak meblağam ile Dolarda kalıp rahat rahat uyku çekiyorum. Goygoyculara aldanıp abbas ve takımına 1 Cent vermediğiniz sürece huzur içinde uyuyorsunuz.

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Umarım hala asgari ücret artsın şu borcu affedeceğim şunu şöyle yapacağım diyenler sayın ilhan kesicinin uyarılarını dikkate alırlar yoksa önce dolar dağa tırmanır sonra onu ordan aşağı indirmek için dağcı faiz timi onu ordan aşağı indirir bu döngü devam eder gider
    Zaten sizin söyledikleriniz bir bir olacak bu saatten sonra başka yol kalmadı.

7.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Yani bence de.O londra konuşması yapılmayacaktı.Akp ve reis için londraya gitmek büyük hataydı,o konuşmayı yapmak daha da büyük hata.Reis bence kalmalı.Gelecek ekonomik kriz başka bir başkanın kucağına bırakılmamalı .Bence ekonomiyi bu hale getirenler kriz esnasında yönetimde olmalı.
    Reis bombayı incenin kucağına bırakırsa Ali koçun durumuna düşecek.
    Koç fb den 1 milyar borç beklerken 3 milyar çıkınca çok vahim durumdayız dedi.
    En iyisi mi Abbas kalmalı ama meclis çoğunluğu millet ittifakının olmalı öylede olacak gibi.
    Saltanatı onlar sürdü ziyafeti onlar yaptı hesap ince ye çıkacak faturayı biz ödeyeceğiz yok öyle!

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    Merkez bankası gerekirse şok bir faiz artışı daha yapar. (seçime kadar doları durdurur)
    Şok dediysem gerçek şok ! öyle 1 beklerken 1,25 değil.

Nasılki Ruslar olmadan, Antalya'nın batmakta olduğunu görüp, Putin'den özür dilediler.
    Dolar arttıkça şirketlerin batmakta olduğunu görüyorlar. Enflasyonun sebebi sandıkları için, Faiz'den özür dileyecekler ve ne isterse verecekler.

Sayfa 642/1027 İlkİlk ... 142542592632640641642643644652692742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •