Sayfa 643/1000 İlkİlk ... 143543593633641642643644645653693743 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,137 - 5,144 arası.

Konu: Viop LX

1.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Şefim bulaşma buna... Engelledim ama alıntı yapınca görünüyor. Tam bir .... Kendi biliyor.. it gibi küfür ediyor bir de üste çıkıyor. Hükümetin trollarindan biri gibi. Kimsenin ipledigi de yok ama yüz de yok bunda... Long short boş beleş biri. Girdikleri her yeri p.ic eden tiplerden işte... Gidip topik açsın yok illa burası olacak ve içine edince görevi tamamlanacak.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bende bunu anlatmaya çalışıyorum forum yetkilileri tweter gibi yapsın engellenen kişi karaşı tarafın hiç bir yazısını görmesin yok hükmünde olsun.Buraya artık gerekli yoksa kimse yorumlama yapmaz eski forum zamanlarına gidin graflar , seneryolar, paylaşımlar havada uçuşurdu.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Bir de büyük ihtimalle yazılanlardan, paylaşımlardan, analizlerde çok etkilenen insan var bu topikte.. analizlerde kendilerine göre oyun planı kuramadiktan sonra hepsi boştur. Ama yazsan buraya anlatmaya çalışsan da gargaraya gidiyor. Yazık oluyor. Çok net yazıyorum, artık bir balina olarak bunu da belirtiyorum herkes kendi oyun planını kurmalidir yoksa bir naneye yaramiyor.
    Not: işçi74 geçen hangileri diye sormuşsun ama kağıt yazmıyorum lakin iyi hareket yaptılar ve devam edecekler gibiler...

3.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Çalışma Bakanı: 2025 yılında emeklilerimizin maaşlarını iyileştirmek için çalışmalarımız devam ediyor.
    "Bitmeyen senfoni"den sonra bitmeyen emekli iyileştirilmesi.
    Emekliler için çalışmaktan diğer işlere zamanları kalmıyor.!!
    Emekliler yılı 2024 idi..
    2025 de mi emekliler yılı olacak acaba?

Alacağımız %15 zam ocakta...Allah tan zamanında birikim yapmışız da şimdi rahat ediyoruz.. Ülkenin gidişatını görmeyen, hep akacak sananlar da 12500 TL ile yaşayacak mecburen.. Onu da 15.000 yaparlar Cumhurbaşkanı nın insiyatifiyle..
    Hayırlı işler..

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Bir de büyük ihtimalle yazılanlardan, paylaşımlardan, analizlerde çok etkilenen insan var bu topikte.. analizlerde kendilerine göre oyun planı kuramadiktan sonra hepsi boştur. Ama yazsan buraya anlatmaya çalışsan da gargaraya gidiyor. Yazık oluyor. Çok net yazıyorum, artık bir balina olarak bunu da belirtiyorum herkes kendi oyun planını kurmalidir yoksa bir naneye yaramiyor.
    Not: işçi74 geçen hangileri diye sormuşsun ama kağıt yazmıyorum lakin iyi hareket yaptılar ve devam edecekler gibiler...

Haklısınız..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

5.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku

obo görünümü var..spot hedef 10 bin zaten oralarda fibo desteği de var..10200 üstüne atarsa bozulur..y.t.d.
    Evet görüntü iyi durmuyor..
    16:30 verisin bekliyor ama gelince bence net aşağı verecek...Bakalım planı neymiş.

6. Bu bisküvitci de küçükler long pozisyon mu açtı ki her gün %2 düşüyor. Spor Takasta öyle belirgin bir dağılma da yok.

7. Ons 3 günde %4 satış yemiş.Ona rağmen zayıf duruyor. Tepki de veremedi.. Destekte poz topluyor global ağalar...Çok net...
    O da akşam üstü bir yana karar verecek..

Endekste saatlikler sabah 10 barı ile beraber bende kısa vade grafiği bozdu..9200 üstüne atmadığı her saat satış baskısı artacaktır..

8. Topikte evet çok fazla sorun var..
    Ama temel-teknk paylaşım yapınca da karşılıklı etkileşim neredeyse yok..
    Biri grafik atıyor.. Ne fikrini beyan eden var ne de altı dolu karşıt fikir yazan..
    Temel bir yorum yapıyorsun. Ne yazık ki kimsenin umurunda değil. Viop topik olduğu için mazur göremeyeceğim .Çünkü burada viop yapan 10 kişi varsa kalan 40 i spot işlem yapıyor..

Sonuç olarak etkileşimler sadece siyaset ve din konusu olunca artıyor.. Bu yüzden topikte o tarafa kayıyor uzun süredir..

Kendi adıma topikten bir beklentim yok. Zaten aylarca da yazmamıştım...Şimdiden sonra da keyfimize göre bakacağız...

Sayfa 643/1000 İlkİlk ... 143543593633641642643644645653693743 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •