Denizbank 14.80 iyiymiş düşünülebilir, turuncu aylar sonra adım attı 14 yapmış.
Denizbank 14.80 iyiymiş düşünülebilir, turuncu aylar sonra adım attı 14 yapmış.
Burgan 300k 32 gün 15 faizle bağlandı. ( elbette ben bağlamadım. Mevduatla işim olmaz. Can arkadaşımın işi bu )
şampanya patlatalım.
Can arkadaşım 32 gün önce bu gün vadeli ( 11 aralık 2017 ) 340 k parasını Fiba ya yatırır. Bu gün fibadan parayı elden ister. ''Olmaz efendim önceden bildirmeniz gerekirdi, ancak yarın verebiliriz '' demişler.
Adı üstünde vadeli mevduat. Adam bankaya 11 aralık vadeli yatırdı ise bu ne demektir. 11 Aralık günü banka bu parayı sahibine teslim edecek demektir. Ne önceden haber vermesi , çok komik işlerle uğraşıyoruz. Eğer art niyet yoksa Banka demek ki çok zor durumda ( 340 k ödeyemeyen durumuna düşüyor )
Vallahi bazıları şampanya patlatabilir bu orana , benim işim olmaz. Çok düşük. Resmen enflasyon kadar alıyor faizi. Yani hamallık.
Oysa başka türlü yöntemler de var. Mesela sizin yaptığınız gibi döviz al-sat. DCD, vadeli döviz opsiyonu vs. Ama herkesin risk algısı farklıdır ve saygı duyarım.
O banka hep öyle.Bana 1 gün önceden bildirmeniz lazım demişlerdi bildirdiğim halde vermek istemediler.Parça parça veririz dediler.
Zor kullandım bddk ya şikayet edeceğim deyince eft ücreti istediler.Parayı yatırırken eft ücreti yok diye 2 emir almıştınız dedim.Zor bela paramı aldım.Bankayla ilgili Bütün hesaplarımı kapattım.
İng günlük 14 yapmış sırada odea var odea'dan günlük 15 istiyoruz.Aşağısı kurtarmaz.
3 gün süre veriyorum yoksa paralar ing ye akacak.
Yer İmleri