Sayfa 644/1001 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,145 - 5,152 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. fed ne yapacak ona bakmak lazım

2.  Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    fed ne yapacak ona bakmak lazım
    fed de tcmb gibi bir sey!

3. Is bankası kvba 808 çıldırmış resmen. Bu ne abi ya %0,28
    Mk Kaç yapıyor Bilmiyorum. Biz de hala okt ve ist ile uğraşıyoruz !

4. Arkadaşlar %22,50 yıllık oranı bulunan para piyasası fonlarını ( fonlar arası) günlük alım satım yaparak, bileşik faizin etkisiyle getiriyi iki puan üzerine çıkarabiliriz. Günlük alım satım da %22,50 'den 24,6 civarına çıkıyor. stopaj avantajı ile birlikte yıllık getiride
    mevduatı 3-4 puan sollayabiliriz.

5.  Alıntı Originally Posted by CAGATAY Yazıyı Oku
    Arkadaşlar %22,50 yıllık oranı bulunan para piyasası fonlarını ( fonlar arası) günlük alım satım yaparak, bileşik faizin etkisiyle getiriyi iki puan üzerine çıkarabiliriz. Günlük alım satım da %22,50 'den 24,6 civarına çıkıyor. stopaj avantajı ile birlikte yıllık getiride
    Fonlarda bileşik getiri zaten mevcut. Boşuna işlem yapmış olursun. Hatta stopaj erken ödediğin için daha az kazanırsın.

6. İgl de oran kaç acaba

HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by CAGATAY Yazıyı Oku
    Arkadaşlar %22,50 yıllık oranı bulunan para piyasası fonlarını ( fonlar arası) günlük alım satım yaparak, bileşik faizin etkisiyle getiriyi iki puan üzerine çıkarabiliriz. Günlük alım satım da %22,50 'den 24,6 civarına çıkıyor. stopaj avantajı ile birlikte yıllık getiride
    yıllık oranı 22.50 olan demek MK karşılığından bahsediyorsanız, 22.50 yani zaten ppf'deki %10 vergi ile mevduattaki 15% vergi hesaplamaya katılarak söyleniyor. Yani o oran üzerinden herhangi bir vergi avantajı yok, zaten hesabın/formülün içinde olduğu için.
    Ayrıca tüm günlük getiri sağlayan ürünler de olduğu gibi, her işlem gününde nemalanmış ve giydirilmiş havuz üzerinden ertesi gün işlem yapıldığı için zaten bileşik getirisi var.

8.  Alıntı Originally Posted by ozbek Yazıyı Oku
    Sn.admustafa
    1-faizler düştüğüne göre siz olsanız hisse senedi fonları haricinde hangi fonlara yönelirsiniz?
    incelemek için 3-4 fon ismi yazarmısınız?
    2-gelecek için dolar yerine dolardan daha iyi kazanç sağlayacak fonlar hangileridir.birkaç örnek verirmisiniz?
    Cevaplaması zor sorular bunlar sn.ozbek. Faiz içeren ürünler sabit getirili ürünlerdir. Sabit bir getirim olsun ama kaybımda olmasın diyorsanız fazla seçenek yok. Diğer ürünler size sabit bir getiri vaadetmezler. Benim şu an bulundurduğum fonlar sabit getirili fonlar yine. Fakat azda olsa hisse senedi taşıyorum portföyümde. Döviz bazlı fonlarda dövize endeksli sukuk içeren katılım fonları daha bir ön plana çıkıyordu sanki. Bunları inceleyin eğer döviz bazlı yatırım fonu arıyorsanız.

Sayfa 644/1001 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •