Yanlız bir 50 bini bu forekste deneyecem az kar edeyim de borsada
Originally Posted by 66Trader66 Yanlız bir 50 bini bu forekste deneyecem az kar edeyim de borsada Aman dikkatli ol ortak. Hulk ta vaden uzun di mi.Hedef için bir kaç yıl?
Originally Posted by 66Trader66 Yanlız bir 50 bini bu forekste deneyecem az kar edeyim de borsada o öyle olmuyor malesef olsa herkes köşeyi dönerdi. halkbank daha düşerse destek değeri nedir biri bana söyleyebilir mi? ona göre bir şey hesaplayacağım.
Originally Posted by Yıldıztozu Aman dikkatli ol ortak. Hulk ta vaden uzun di mi.Hedef için bir kaç yıl? Ortağım vadem 2 ye katlayınca. Kademli satmak 2 yıla kadar aynen
Originally Posted by Burak84 o öyle olmuyor malesef olsa herkes köşeyi dönerdi. halkbank daha düşerse destek değeri nedir biri bana söyleyebilir mi? ona göre bir şey hesaplayacağım. Elimdeki lot kadar alırım citinin hedefe giderse
Originally Posted by Burak84 o öyle olmuyor malesef olsa herkes köşeyi dönerdi. halkbank daha düşerse destek değeri nedir biri bana söyleyebilir mi? ona göre bir şey hesaplayacağım. Bunu sadece Th söyleyebilir. Hisseyi aldığından beri hiç direnç göremedi ama günlük desteklere aşina
Ha olurda garan hulk eşitlerse yüzde 50 garana geçerim ak harici bir özel bakam daha olsun
Originally Posted by 66Trader66 Ortağım vadem 2 ye katlayınca. Kademli satmak 2 yıla kadar aynen Dilerim gerçekleşir hedefine ulasirsin ortağım. Hep beraber.
Forum Rules
Yer İmleri