Originally Posted by Webster Icki icip sizdimi diyecegim ama tasarruf diye onu yapmaz. Gece isine baslamis olmasin Gecenlerde ikinci isten bahsediyordu 😀😀😀 Gece işi sanmıyorum gündüz bir iki paylaşım yaptı ama akşam ses seda yok kendisinden. Gerçi sizde yeni ses verdiniz.
Originally Posted by Webster Biradan vardiyaci myfinans ustad damlar 😂😂😂😂 Originally Posted by admustafa Bugün OKT fiyatınıda söylemedi bişey mi oldu acaba? Originally Posted by Webster Icki icip sizdimi diyecegim ama tasarruf diye onu yapmaz. Gece isine baslamis olmasin Gecenlerde ikinci isten bahsediyordu 😀😀😀 Finansal tatildeyim bugün😄
Originally Posted by myfinans Finansal tatildeyim bugün😄 Endişelendik Üstadım pazartesi tatil mi olur? Gerçi benimde tatil bugün
Originally Posted by admustafa Endişelendik Üstadım pazartesi tatil mi olur? Gerçi benimde tatil bugün OKT 0,02293 Valla bugün ve yarın biraz yoğunluk olacak o nedenle pek bakamadım foruma Ama merakınız içinde ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar
Originally Posted by admustafa Endişelendik Üstadım pazartesi tatil mi olur? Gerçi benimde tatil bugün Demekki bankaci degil 🤔🤔🤔
okt mk %32.04
ist mk %22.92
Ytd - % 207 negatif osl %28,87
Forum Rules
Yer İmleri