-
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), İdlib'de Suriye ordusu ile Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) arasında yaşananlara dair yeni bir açıklama yaptı. Bakanlığın açıklamasında "51 rejim unsurunun etkisiz hale getirildiği öğrenildi" dendi.
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) resmi Twitter hesabından ve internet sitesinden yaptığı açıklamada dün Suriye ordusu tarafından açılan ateş sonucu 5 askerin şehit olduğunu hatırlatarak şunlar kaydedildi:
İdlib bölgesindeki çeşitli kaynaklardan alınan son bilgilere göre; 51 rejim unsurunun etkisiz hale getirildiği, 2 tank, 1 uçaksavar mevzii ile 1 mühimmat deposunun imha edildiği, 1 tankın da ele geçirildiği öğrenilmiştir
-
Yalaka ekibi hala gaz peşinde,gaz verdikçe gazı alanlar firavunluk,kurnazlık peşinde,halk ise öylece seyrediyor tiyatroyu,ulen acuk tepki gösterin be ne işimiz var bedevi topraklarında diye ?,zamanında anlaşmalar yapılırdı teröristler için,izin veren oradan bizde buradan ebesini bellerdik,ama şimdi neredeee.Dötüme su kaçtı hocam orucum bozulurmu edebiyatında,böyle halktan mok olmaz,iyiki hala ayaktayız,kimin sayesinde?...aklı selimlerin !!!.
-
Reuters'te yer alan habere göre Beşşar Esed rejimi, sınırdaki terör tehdidi nedeniyle İdlib ve Halep bölgelerine çok sayıda askeri takviye gönderen Türkiye'yi Suriye'nin egemenliğini ihlal etmekle suçladı. Açıklamanın devamında, Türkiye'nin İdlib'deki hamlelerine karşılık Suriye Ordusu tarafından saldırı düzenleneceği belirtildi.
-
Bir ülkede adalet hukuk yoksa...
Bir ülkede sosyal gelir dağılımı adaletsizse...
O ülkede sermayeyi ve zenginleri...
Milliyetçiler ve dindarlar korur...!!!!!
Bu ülkede rejim neden değişti....!!!!!!!!!
-
Kendisi cok matah bir sey mis gibi birde bana sozumde durmammaktan bahsediyor ama ben sozunde duruyorum. Ama kendisi senle bir daha laf dalasina girmeyecegim dedigi halde yine geldi ucunda dolasiyor. Birde geri dondugumde yazinin o kismini kaldirdigini gordum yazik
ama babaanesinde dolayi o donusu normal karsilamaliydi hic silmemeliydi neyse
-
https://twitter.com/SantManukyan/sta...89007685419009
Benim için savaşırsan sana ev açarım, bir dediğini iki etmem mesajı galiba!
-
-
Mesela benim aklıma göre artık filistin devlet olamaz.Artık filistin halkı vatansız halklardandır.Sapanla devlet kurulamaz.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri