Sayfa 646/999 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 5,161 - 5,168 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz V

Alıntı Originally Posted by GKl Yazıyı Oku
    Trump güçlü dolar istemiyor ve bunu alacak. Zaten şu ortamda Türkiyeye girişler de zayıf -normal şartlarda olması gereken son devalüasyondan önceki ortamda beklenebilecek girişler de olmuyor, hatta çıkış var tam tersine- o konuda haklısınız.
    Trump nasıl alacak o kısmı da kesin değil sn GKİ.Bütün dünya dolar bazında borçlu,petrol dolarla alınıyor falan,yani dolara talep hep olacak,FED de artık dolar basmak istemiyor.Dolar faizi de 1.75 falan düşürsen ne düşürmesen ne.Yani FED piyasaları destekleyecek bir şey yapamaz.Zaten garip bir durum var ki sadece aralıkta 500 milyar dolar repo piyasasına para verdi.Ortada çok garip işler dönüyor,bu dönenler de asla lehimize değil.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Tamam beyler ilk gelen trollere dokunmayın, azcık büyüyüp serpilsinler, çoğalsinlar.

Birkaçınız da Reha Abi 'yi tutsun , başedemezseniz rakı sofrasını erken kurun .
    Biraz daha sacmalamasini bekliyorum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. Bence de hiç yoktur mesela... çok kısa vade hariç. Hangi Teknik ci 7 lira hareketini öngördü? Temel olarak tl aşırı değerli diyen pek çok kişi olmuştu oysa.
     Alıntı Originally Posted by deepblue35 Yazıyı Oku
    Teknik analizin sadece serbest piyasa koşullarında bi anlamı vardır.

Onu bizde yapıyorduk 2018 kur şokundan sonra o iş bitti. Portföyümün yüzde 25 i Bistte girmek zorunda kaldım kur şokuna, zarar yazdı tabiiki. Şimdi Bist yüzde sıfırda uzun bir süre de orada kalacak. Ekonomi yönetimine bu işin ehli kişiler gelene kadar. Ben yabancıların girmesini bekleyeceğim yabancılar şu an çıkıştalar ve bekliyorlar. Bu 2-3 sene böyle gider.
    Valla vaktimiz çok sn GKİ.Bekleriz ,borsada çok ama çok iyi rakamlar gelecek.Misal 2008 krizinde elinizde ful nakit olsaydı,hayal gibi di mi))))))))

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Trump nasıl alacak o kısmı da kesin değil sn GKİ.Bütün dünya dolar bazında borçlu,petrol dolarla alınıyor falan,yani dolara talep hep olacak,FED de artık dolar basmak istemiyor.Dolar faizi de 1.75 falan düşürsen ne düşürmesen ne.Yani FED piyasaları destekleyecek bir şey yapamaz.Zaten garip bir durum var ki sadece aralıkta 500 milyar dolar repo piyasasına para verdi.Ortada çok garip işler dönüyor,bu dönenler de asla lehimize değil.
    Alacak derken anlatmak istediğim Trump doğrudan piyasayı manipüle ediyor twettleri ve demeçleriyle. 1.10 üzerinde parite bu nedenle uzun süreli oldu. Açıkçası Fed e baskı yapmaktan vazgeçeceğini sanmıyorum. Güçlü dolar istemiyor kısacası.

Alacak derken anlatmak istediğim Trump doğrudan piyasayı manipüle ediyor twettleri ve demeçleriyle. 1.10 üzerinde parite bu nedenle uzun süreli oldu. Açıkçası Fed e baskı yapmaktan vazgeçeceğini sanmıyorum. Güçlü dolar istemiyor kısacası.
    İyi de FED ne yapacak ki .2 silahı var ya para basar,ya da faizleri indirir,ikisi de artık yapılamaz anlamı kalmadı o silahların.

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla vaktimiz çok sn GKİ.Bekleriz ,borsada çok ama çok iyi rakamlar gelecek.Misal 2008 krizinde elinizde ful nakit olsaydı,hayal gibi di mi))))))))
    Tabii bekleyeceğiz ben kendi adıma dersimi aldım. 2010 dan sonra Biste girmeyen mi var, herkes güzel kazandı. Önemli olan bu kazançları korumak. Birde herşeyi kendi zamanı içinde ele almak lazım. Bist 2018 de kur şoku ve sonrasında yine harika fırsatlar verdi. Garan kaç liraydı yahu bedavaydı baba hisseler. Ama girmeye façası yedi mi kimsenin 90-95 arası. Girende zaten 3000-4000 puan alıp çıkıyordu.

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    İyi de FED ne yapacak ki .2 silahı var ya para basar,ya da faizleri indirir,ikisi de artık yapılamaz anlamı kalmadı o silahların.
    Faiz indirmeye devam edecek ve yatayda kalacak. Şahin olmayacak söylemleriyle tam tersi olacak. Bu bile en az 2 yıl oyalar öyle değil mi? Mesela fomc geri sayıma bakıyorum şimdi Marttaki toplantı için ufak ufak faiz indirimi beklentisi oluştu. Doğru yanlış bunu tartışmıyorum ama durum bu. Bence de FED ipin ucunu kaçırdı defalarca yazdım burada zaten. Orada çevrimi devam ettirmeyip bir anda faiz indirimlerine başlaması çok yanlış bir hamleydi. Bunun zararını da biz çekeceğiz yine ve 800 dolardan tesla hissesi alanlar.

Sayfa 646/999 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •