günün en yükseğine çok yakın....
günün en yükseğine çok yakın....
Hocam emekli buyuklerimiz yine iyi kotu,en fazla 3 ay nefes aldiracak, bir iyilestirme alir. Ama memur baboyu alir. Gelirden feragatla asgari ucrete gitti milyarlar. Eh 3.5 milyon memura 1500 lira verecegime 10 milyon emekliye 500 er yuz veririm mantigi olacak.
Memura zam+ enf farki+ ek zam Tuvikin insafina gore totalde 20 ya da 25 olur Ocakta.
borsa istanbul' da çıplak pozisyon taşımak riskli olmaya başladı. yönsüz stratejilere kanatlanmalı ...
ne demiş eröl evgin'in şakıdığı tevfik fikret şiirinde ;
kuşlar uçar kuşlar uçar ben koşarım
onların kanatları var benim kanadım kollarım
kuşlar kanadını çırpar ben de kolumu sallarım
uçun kuşlar uçun kuşlar yarışım var
hepinizle yarışım var , yarışım var
uçun kuşlar...
cik cik...
kıraş yolda , kendime masallar , masallar dünyası
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Sendikamsi da sov yapar. Gumburlatif der, 2 yillik zammi toplar boler cikarir asgari ucrete verilen yuzde 50 yi bulur.
TL coin 15,66
Türk-İş Genel Sekreteri Pevrul Kavlak, asgari ücretteki vergi kesintileri kaldırıldığı için Asgari Geçim İndirimi (AGİ) uygulamasının da kalktığını söyledi. / Foreks Haber
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Maaş oldu saksocu tarifesi....![]()
Zamana emeğe yazık...
Şahap indirdi, dolar gayme bindirdi.
Reyis bu işin sorumlusunu, derhal kulağından tutup atmalı.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri