İstanbul valisi : İstanbul’daki yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Trafik seyir ve can güvenliğini sağlamak için,
Bir sonraki duyuruya kadar motokuryelik yapılmayacak, motosiklet ve elektrikli scooter’lar kullanılmayacaktır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle üniversitelerde eğitime ve sınavlara iki gün süreyle ara verildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Suçlamalar,tehditler havada uçuşuyor,havada sertleşmeler mevcut.bakalım sonuç neye varacak,çok zor bir yıl geçeceğe benziyor ve altında kim ezilecek !!!
Karayolları Genel Müdürlüğü:"İstanbul – Ankara arasında D-100 Devlet Yolu her iki yönde tüm araçlar için trafiğe açılmıştır. TEM Otoyolu’nun ulaşıma açılması için çalışmalar devam etmektedir."
BrcTurk internet sitesine yaklaşık 12 saattir erişim sağlanamıyor
BtcTürk : Değerli kullanıcılarımız,
Microsoft Azure kaynaklı teknik aksaklık nedeniyle #BtcTurk web sitesi ve mobil uygulamalarında erişim kesintileri yaşanmaktadır. Teknik ekibimiz ve Azure Mühendisleri konunun en kısa sürede çözümlenmesi için çalışmalarını sürdürmektedir.
Yer İmleri