Sayfa 649/993 İlkİlk ... 149549599639647648649650651659699749 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 5,185 - 5,192 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Yatırıp, taş kemirtsen % 30 garanti.
    Reha bey, böyle miydi bu cümle?
    Tam hatırlayamadım.
    Malesef durum böyle..
    Gecen gün A101 in kasasinda ki gorevliye , müsteri dert yaniyordu, zamlardan falan, bunlarin (hükümet icin) gitmesi lazim diyor...
    Musteri gittikten sonra sira bana gelince kasiyer ne dese iyi...
    Vay efendim bunlara degilde dinsizemi oy verecekmis. Açliktan ölse ch.p ye oy vermezmiş.. gavur partisiymiş...

Kayınpederimde aynı kafada...Reyizine aşık... 4 aydir, fiyatlar dusecek diyor. Hersey yukselyor diyosun, yok düşecek diyor.
    Bu ülke açlıktan sandiga gidemeyecek hale gelene kadar ak gardaşlar yonetmeye devam edecek anlaşilan

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

3. macaristanda 6'lı çete kaybetti, halbuki birlikteliklerini ilk açıkladıklarında Orban'ın epey önündeydiler..

Nebati: Mart ayı itibarıyla %61,1'e yükselen enflasyonu kalıcı olarak düşürmek, fiyat istikrarını sürdürme noktasında kararlı adımlar atmaktayız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Nebati:
    - Hayat pahalılığı karşısında milletimizi korumaya devam edeceğiz
    - Beklentilerini enflasyon daha da yükselecek kurgusu üzerine kuranlar ve bunun üzerinden fahiş fiyat uygulayan işletmeler takibimiz altındadır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Nebati:
    - Enflasyon şu anda %60'ın üzerinde, problem mi, problem, ama faiz kıskacından da çıkarttık
    - Enflasyonun üzerinde faiz oranıyla işlem yapılmıyor, bankacılık sektöründe selektif kur politikaları ile iş dünyasının önünü açacak adımlar atılıyor

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Tam hatırlayamadım.
    Var öyle bir kitle var ama taş kemiren bunu içselleştiren kitle yüzde 25

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Tam hatırlayamadım.
    Valla, yatırıp gerçekleştirilecek eylem biraz müstehcen, taşlan mabadını siler bunlar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 649/993 İlkİlk ... 149549599639647648649650651659699749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •