Her zaman diyorum orda ne yazdığı önemli değil, siz elinize geçebilecek meblağa bakacaksınız orda maliyet 10 yazsa ne 5 yazsa ne.
Benimki de düzgün hesaplanmış, temmettü de düzgün hesaplamıştı bunda da düzgün hesaplamış, pazartesi günü yapmıştı hesabını. Ben meblağı da gösterdiği için kontrol bile etmedim. Sadece bedelsizden sonra ne kadar hisse artmış ona baktım o kadar.
ben maliyet 1,76 doğru yazıyor ve bankalar doğru hesaplar insanları yanlış yönlendirmeyin yanlış hesaplıyor diye.
Bendede hatalimi yoksa 670 lotum vardi 3.84 maliyet ile 131,76 lotum ve yeni maliyetim 2,67 gozukuyo 354 lirada zararda gozukuyor
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sizin hesaplamaya hiç yanlış demedim üstadım. O yazdığım mesaj size değildi. Ben cuma günü seansı takip edemedim. O yüzden nerden bölüneceğini hesaplamaya çalışıyordum.
Ben bankalar yanlış hesaplıyor da demedim. Arkadaşlar maliyette yanlışlık var diye söyleyince hesaplamayı döktüm ortaya.
Bir önceki sayfadaki yüzde hesabım da doğru ayrıca.
Benim orda da daha önce de söylediğim orda ne yazdığı önemli değil, kaç paraya aldığınızı biliyorsunuz, bugünkü fiyatla elinize geçecek hisse belli, oraya bakmayın hesabı siz yapın hala hatalı bir durum varsa -ki olamaz- çözelim diyorum.
Yer İmleri