Sayfa 65/170 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon
Arama sonucu : 1358 madde; 513 - 520 arası.

Konu: ANACM - Anadolu Cam Sanayii A.Ş.

Alıntı Originally Posted by notamah Yazıyı Oku
    Evet ayni hesaplamayi yaptim bende. Karda olmama ragmen zarar gosteriyor! Bankanin hesaplamayi dikkate almiyorum artik. Keza soda nin bedelsizdede ayni hatayi gosteriyor. Bence bankalarin hesaplama formulu farkli.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    benimki doğru yazıyor maliyet banka doğru hesaplamış.bence sizin hesapta yanlışlık var.

2. Her zaman diyorum orda ne yazdığı önemli değil, siz elinize geçebilecek meblağa bakacaksınız orda maliyet 10 yazsa ne 5 yazsa ne.

Benimki de düzgün hesaplanmış, temmettü de düzgün hesaplamıştı bunda da düzgün hesaplamış, pazartesi günü yapmıştı hesabını. Ben meblağı da gösterdiği için kontrol bile etmedim. Sadece bedelsizden sonra ne kadar hisse artmış ona baktım o kadar.

Alıntı Originally Posted by Tunai Yazıyı Oku
    Her zaman diyorum orda ne yazdığı önemli değil, siz elinize geçebilecek meblağa bakacaksınız orda maliyet 10 yazsa ne 5 yazsa ne.

Benimki de düzgün hesaplanmış, temmettü de düzgün hesaplamıştı bunda da düzgün hesaplamış, pazartesi günü yapmıştı hesabını. Ben meblağı da gösterdiği için kontrol bile etmedim. Sadece bedelsizden sonra ne kadar hisse artmış ona baktım o kadar.
    kaç açtı anacm 2,25 açlış yaptı yanlış diyordun benim hesaplamaya.

ortalama 3.75 değil miydi cuma günü ? seansı takip edemedim 3.80'den bölüyorsunuz ama.
    yanlış yazın bu.

ben maliyet 1,76 doğru yazıyor ve bankalar doğru hesaplar insanları yanlış yönlendirmeyin yanlış hesaplıyor diye.

Her zaman diyorum orda ne yazdığı önemli değil, siz elinize geçebilecek meblağa bakacaksınız orda maliyet 10 yazsa ne 5 yazsa ne.

aynı tartışmalar soda forumunda oldu yüzde hesaplamayı bilmiyorsunuz.sonrada küçük yatırımcı ağlar forumda maliyet yüksek zarardayım diye hatayı kendinizde arayın hep ben hatayı hep kendimde ararım o yüzden maliyet 1,76

7. Bendede hatalimi yoksa 670 lotum vardi 3.84 maliyet ile 131,76 lotum ve yeni maliyetim 2,67 gozukuyo 354 lirada zararda gozukuyor

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    kaç açtı anacm 2,25 açlış yaptı yanlış diyordun benim hesaplamaya.
    Sizin hesaplamaya hiç yanlış demedim üstadım. O yazdığım mesaj size değildi. Ben cuma günü seansı takip edemedim. O yüzden nerden bölüneceğini hesaplamaya çalışıyordum.

Ben bankalar yanlış hesaplıyor da demedim. Arkadaşlar maliyette yanlışlık var diye söyleyince hesaplamayı döktüm ortaya.

Bir önceki sayfadaki yüzde hesabım da doğru ayrıca.

Benim orda da daha önce de söylediğim orda ne yazdığı önemli değil, kaç paraya aldığınızı biliyorsunuz, bugünkü fiyatla elinize geçecek hisse belli, oraya bakmayın hesabı siz yapın hala hatalı bir durum varsa -ki olamaz- çözelim diyorum.

Sayfa 65/170 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •