Sayfa 65/725 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon
Arama sonucu : 5798 madde; 513 - 520 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by burarc Yazıyı Oku
    O değil de gençler bu hisse sizce bedelli yaparmı? Şimdi düşünüyorum, beşiktaş muhtemelenen gelmiş geçmiş tarihinin en başarılı sezonunu yaşıyor. 1 maç önceden gruptan 1. çıkmayı garantilemek nedir ya. ligde hala şampiyonluğun 1 numaralı favorisi... peki her başarılı sonuç karşısında kağıt neden kasıtlı olarak baskılanır ve alınamayacak kadar mal 1 kademeye sıkıştırılır? Ve böyle birşeyden yönetimin haberi olmaz mı? Tabiki imkansız...
    Kağıt 6 liralardan bu yana sürekli geri gelmiş ve en son kim girdiyse düşürülerek girilen fiyata birdaha getirilmeyerek kağıttan kaçması zorlaştırılmış. Yani küçük yatırımcı zarardan çıkmama piskolojisinde olduğu için malı verdiklerinden sonra birdaha küçük yatırımcıya satma imkanı yaratmıyorlar. Sebep her fiyattan ky elinde hisse varken bedelli sermaye arttırımı yapmak istemeleri olabilirmi? Çünkü bedelli hisseler ky olmadan yapıldığında bir anlam ifade etmez. Bu sebeplede normalde bedelli öncesi kağıtta agresif hareketler yaratarak ky nın dikkatini çekmek amaçlanır ve mal kitlenir. Sonra gelsin bedelli bkz. gsray... Ama beşiktaşta zaten tüm küçükler kağıtta. ve kaçmamalılar... Ben bu yükselişin kasıtlı olarak baskılanmasını buna bağlıyorum. Sonuçta şirket kar da etse muhteşem bir borcu var. Ve borçlar ortaklarla kapatılma fırsatını es geçmeyebilirler.
    Aynı düşüncedeyim, fakat zararda insan çok olunca bunu dile getirmek biraz zor oluyor, linç kültürü burada var, "yok spek uşağısın, yok elinizden malı almaya çalışıyorlar, aylarca süren tüm başarılara rağmen bu baskı başka hiçbir şey getirmiyor aklıma, 5'ten 6'dan çatır çatır mal satabilecekken isteyene her fiyattan mal veriyorlar ve daha da düşürüyorlar. Ya bekledikleri belirledikleri bir zaman var ya da bedelli haberi ile son tokatı vurup ele verdikleri malı çok daha aşağıdan almak derdindeler. Vallahi çözmesi zor bir hale geldi hisse, yukarıdan alıp içeride kalan arkadaşlar Allah sabır versin, daha ne olabilir ki yükselmesi için şampiyonlar liginde finale gidecek hali yok, yapabileceğini neredeyse yaptı hadi diyelim kura şansı bi tur daha geçsin, ama ana para girdi hesaba, şampiyonluktan kopmayacağını da gösterdi gs maçında ama hala baskı kurması enteresan. Ben pazartesi +7 falan açıp millete malı yedirir sonra da tekrar buralara gelir diyordum ona bile gerek duymuyorlar. Gerçekten çok pis kokular geliyor, hakkınızda hayırlısı.

2.  Alıntı Originally Posted by fobia Yazıyı Oku
    Aynı düşüncedeyim, fakat zararda insan çok olunca bunu dile getirmek biraz zor oluyor, linç kültürü burada var, "yok spek uşağısın, yok elinizden malı almaya çalışıyorlar, aylarca süren tüm başarılara rağmen bu baskı başka hiçbir şey getirmiyor aklıma, 5'ten 6'dan çatır çatır mal satabilecekken isteyene her fiyattan mal veriyorlar ve daha da düşürüyorlar. Ya bekledikleri belirledikleri bir zaman var ya da bedelli haberi ile son tokatı vurup ele verdikleri malı çok daha aşağıdan almak derdindeler. Vallahi çözmesi zor bir hale geldi hisse, yukarıdan alıp içeride kalan arkadaşlar Allah sabır versin, daha ne olabilir ki yükselmesi için şampiyonlar liginde finale gidecek hali yok, yapabileceğini neredeyse yaptı hadi diyelim kura şansı bi tur daha geçsin, ama ana para girdi hesaba, şampiyonluktan kopmayacağını da gösterdi gs maçında ama hala baskı kurması enteresan. Ben pazartesi +7 falan açıp millete malı yedirir sonra da tekrar buralara gelir diyordum ona bile gerek duymuyorlar. Gerçekten çok pis kokular geliyor, hakkınızda hayırlısı.
    Aslında buraya habire saçma yorumlar yazmaktansa twitterda bedelli yapılmaması için baskı kurulsa, ve başkandan bir açıklama beklense tüm planları suya düşer. zaten başkan bedelli fln gündemimizde yok biz nasıl kazandıysak yatırımcılarda birgün kazanacaktır dese burlarda durma şansı kalmaz. herkes bjkas nin resmi twitter hesabına ve başkana arada bir yorum çaksa bedelli istemiyoruz diye gündeme gelmeden kapanır bu mesele

3. Bütün spor hisselerinde bir baskılama var..

4.  Alıntı Originally Posted by ASAKA Yazıyı Oku
    Bütün spor hisselerinde bir baskılama var..
    Yabancı oyuncu kısıtlaması olabilir mi

5. O ne ya kapanışa 10 saniye de 4.03 e biraz daha yazayım dedim hiç değmeden kısmi gerçekleşti hayret

6. Acelem yok, süresiz bekleyebilirim.

7.  Alıntı Originally Posted by naytas21 Yazıyı Oku
    O ne ya kapanışa 10 saniye de 4.03 e biraz daha yazayım dedim hiç değmeden kısmi gerçekleşti hayret

Merrril Teyze

Acelem yok, süresiz bekleyebilirim.

8. Bu nasıl adiliktir portodan 6 milyon doları cebellezi et, gs arayı 3 gol çak total de super ligde 6 puanı GAP...
    Sonra yerinde say utanmasa ki utanmaz yarın ekside kapatır...
    Ama böyle bir ********lik yok...

BURDAN SPK SAVCI HAKİM KİM VARSA GÖREV BAŞINA ÇAĞIRIYORUZ...

BU BJK TAHTASINDA BUYUK BİR MANIPILASYON VAR O KADAR OLUMLU ŞEY OLDU SON ON GUNDE AMA HİSSE 4,28 LERDEN 3,77 KADAR VURDU.... 🤔🤔🤔

Venus_V3_5570 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 65/725 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •