Sayfa 65/1024 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 513 - 520 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Ekim sonu gelse de 25 milyar Euro'luk dünyanın en büyük havalimanı açılsa da, bir uçsak, bir uçsak...
    Zaten ucusa gectik milletce, sadece ahali henuz farkinda degil!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    ERDOĞAN: Bugün yaşanan krizin ne 1994 ne de 2001 krizi ile benzerliği vardır. Bu kriz bambaşka bir krizdir.
    kriz gelmişse gelmiştir, gelmemişse hiç gelmemiştir, kriz geldiyse biz kriz geldi mi dedik, gelmemişse hiç söylememişizdir, sahi bu kriz neden geldi, ben mi getirdim bu krizi

3.  Alıntı Originally Posted by zampard Yazıyı Oku
    sizin yorumlarınızı art niyetli olarak görüyorum, ne şiş yansın ne kebap
     Alıntı Originally Posted by zampard Yazıyı Oku
    kriz gelmişse gelmiştir, gelmemişse hiç gelmemiştir, kriz geldiyse biz kriz geldi mi dedik, gelmemişse hiç söylememişizdir, sahi bu kriz neden geldi, ben mi getirdim bu krizi
    Hoppala
    Bugün yoğun attack altındayız...
    Farklı yönlerden troll saldırısı altındayız...
    Hayırlara vesile olsun...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Alıntı Originally Posted by alexogoldo Yazıyı Oku
    Attığınız ilaç resimlerinin ilerde fitilini kullanmamak icin.... Bana s....r cekeceginize az olaya geniş perspektiften bakın...

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    vay Atatürk Türk alevi aklınıza şimdi mi geldi biz sizn gelmeye çalıştığınız yerdeyiz kimseyi bertaraf etme derdinde olmadık
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by Occhiali Yazıyı Oku
    F-35 başarısız bir uçak. Amerikalı uzmanlar bunu açıkça belirtiyorlar. Tasarımı fanteziler üzerine temellendirilmiş; hem deniz, hem hava, hem de kara kuvvetlerinin kullanacağı karma bir tasarıma gidilmiştir. Görünmez bir uçak tasarlanmaya çalışılmış, ama Sovyet dönemi tasarımı, pasif radar ve infrared sensörleri tarafından bile tesbit edildiği anlaşılmıştır. Maliyeti, planlanan maliyetinin iki katına çıkmış. Üstelik, Ocak 2015'de, yerine geçeceği ve daha üstün olacağı varsayılan bir F-16D ile girdiği bir it dalaşını kaybetmiştir. İt dalaşı sırasında, F-16'yı daha "zararsız" bir duruma getirmek için, eğitim uçağı versiyonu (F-16D) kullanılıp, üzerine harici yakıt tankları takılmış bir şekilde uçurulurken, F-35'in üzerine, hiç bir ilave "yük" eklenmemiş; buna rağmen F-35 başarısız olmuştur. Pierre Sprey, 1950 tasarımı bir Mig 21'in bile, it dalaşında F-35'i yenebileceğini söylüyor.

Sonuçta Amerikalılar, zaten bizim işimize yaramayacak bir uçağı bize satmayıp, çıkan gürültüde bizim devalüasyona siyasi destek vermek istiyorlar diye düşünüyorum.
    yalnız şu konuya dikkat çekeyim: adamlar kendi uçaklarının test sonuçlarını herkese yayıyorlar. uçağın bütün eksikliklerini bütün dünya öğrenebiliyor. ama amaç eksikliklerin giderilmesi ve bunun için bir çaba var. bizde olsa çok gizli deyip dosyalayıp kaldırırlar, uçağı da öyle kullanırlardı bence...
    yatırım tavsiyesi değildir.

6. Tarafimin neresi olduğunu nereden biliyorsun ama şu an neresi olduğu konusunda hemfikir iz..
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    vay Atatürk Türk alevi aklınıza şimdi mi geldi biz sizn gelmeye çalıştığınız yerdeyiz kimseyi bertaraf etme derdinde olmadık

Alıntı Originally Posted by alexogoldo Yazıyı Oku
    Ula otoban faresi hala kafan basmıyor yahu haklısın her konuda fakat şu an durum ciddi azıcık basiretin varsa bu olayın bozuk ekonomiden daha farklı yerlere bağlı olduğunu kendin de biliyorsun...Dolar yükselsin beter olsun bu millet diyenlerin de kanından şüphe ederim

bak arkadaş ölü soyucuları bunlar..!!
    Söyle patronuna bunlarda dolarlar.!!
    Bıraksın bişkinligi garibanın cebindeki dolar çerez parası.!!
    Almasın gariblerin ahını..!!
    Kaybeden hep gariban
    Kazanan hep kasa.!!

Sonunda sende dogruyu bulacaksın.!!
    Bana hak vereceksin.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Nasıl artıştan daha fazla ötv'den vazgeçiş oluyor acaba
    vereceğim rakamlar tamamen kurgusaldır, benzinin pompa fiyatı nasıl oluşuyor
    6,26= litre başı petrol fiyatı+ petrol fiyatı*ötv+ fiyat*kdv+rafinerasyon maliyeti+istasyon karı
    diyelim ötv 0.40, kdv de 0.18 olsun litre başı petrol fiyatı 2,25 tl.den 2,75 tl. ye çıksın
    devlet 0.40 ötv ile oynayıp 50 krş.lık zammı telafi ederek pompa fiyatı 6.26 kalsın istiyor
    ötv çarpanı 1 den küçük dolayısıyla gelen zammı telafi için zam miktarından fazla ötv ayarlaması gerekiyor
    kısacası 2,25 tl.fiyatı 0.40 ile çarptığımızda aynı sonucu bulmak için 2,75 tl.yi kaç ile çarpmak gerekiyor,
    tabii fiyat artışiından gelen kdv farkını da hesaplıyorlar gibi..

Sayfa 65/1024 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •